nu.frix Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 (upraveno) Informace Vývojářské studio: Digital Extremes Vydavatel: Digital Extremes Datum vydání: očekává se launch Playstation 4 Oficiální stránky hry: https://warframe.com/ Příběh Jmenovali se Tenno. Válečníci s mečem a zbraní a mistři Warframe brnění. Ti, kteří přežili v dávné válce zůstali roztroušeni v okolí ruin. Nyní je ale svět znovu potřebuje. Rasa Grineer má obří armády a postupně ovládá solární systém. Zvláštní volání se rozezní po celé galaxii a probudí zpět k životu poslední přeživší z rasy Tenno. A tak jsi povstal i ty. Rasa Grineer ví, že dokud nevyhladí všechny zbývající členy rasy Tenno, nemohou vyhrát. A oni si pro Tebe přijdou ... Playstation 4 příběhový trailer - The Call Technické informace free-to-play kooperační střílečka s pohledu třetí osoby podporuje mikrotransakce hra podporuje kooperaci až 4 hráčů každá mise má 20-50 minut k postupu v jednotlivých misích je nutná kooperace (naráz stisknutí 2 tlačítek pro otevření dveří) hra bude konzolově exkluzivní pro Playstation 4 (dříve už vyšla na PC) Články Oznámení spuštění hry na launch Playstation 4 Upraveno Červen 6, 2013 uživatelem nu.frix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 koukám že o hry na ps4 nebude nouze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Nějací aktivnější CZ/SK hráči na Vault runy a další end-game? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 Zkusil jsem a celkem se mi to líbí, ale myslim že do end-game mám ještě daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 Klidně si mě přidej, pokud budeš něco potřebovat (mody/credity/radu) dej vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benwitch Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Aloha k cemu presne sluzia ty ranky jak mozes postoupit raz za 24 hodin... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Není to že můžeš postoupit 1 za 24 hodin, ale že máš pokus absolvovat postupovou misi jednou za 24 hodin (když se ti první pokus nepovede => další pokus budeš mít až za 24 hodin). Jedná se o Mastery rank, který ti umožní používat lepší věci/zbraně (http://warframe.wikia.com/wiki/Weapons_Mastery_Rank). Od ranku 6 máš odemčené veškeré zbraně z marketu a od ranku 8 veškeré zbraně z výzkumu v Guild Dojo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benwitch Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Dik uz mam 1 :) heue poslem req... si v nejakym klanu? Bych docela rad nejaky cz klan pac sa mi nechce spikovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Jsem, ale jsou to převážně Australané :), jinak znám jen další 2 cz/svk hráče co to hrajou.. tak že až bude o něco větší komunita, tak se rád přidám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 benwitch pošli mi taky friend request, hraju to celkem pravidelně. Sice jsem proti wgodps máslo, ale i tak bych ti asi dokazal pomoct..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveHK Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 Čau, mohli byste si mě taky přidat. Warframe teďka hrávám docela často a někdy bych s něčím potřeboval pomoc. Dík moc. ID: DaveHK6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benwitch Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 Awe hosi a ty aury to je nejaky end game? Pac sem sa s tym este nesetkal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 Aury jsou reward za alert mise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 https://twitter.com/WFAlertsPS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubispv Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Čauvec, mám dotaz, on je maximální level u postavy (excalibur) 30. ? Už se mi právě nepřipisují expy. Jinak budu rád, když si mě někdo přidá do friendlistu a třeba zapříme :-) nick ve hře " kubispv " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Únor 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2014 Max level obleku je 30, za což máš 30 bodů na rozdělení, jinak Volt a Excalibour jsou jediní kteří nemají slot na auru (11. slot na mod), který ti dá až 14 bodů navíc, jinak za 20 platiny, nebo jako reward za login, či za alert/invazi můžeš dostat Orokin reactor, který zdvojnásobí body za level obleku (až na 60). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benwitch Odesláno Únor 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2014 Max level obleku je 30, za což máš 30 bodů na rozdělení, jinak Volt a Excalibour jsou jediní kteří nemají slot na auru (11. slot na mod), který ti dá až 14 bodů navíc, jinak za 20 platiny, nebo jako reward za login, či za alert/invazi můžeš dostat Orokin reactor, který zdvojnásobí body za level obleku (až na 60). Jak z wikipedie :) kazdopadne dik za info nad voltom som rozmyslal, uz mam 2 veci k nemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Únor 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2014 Dříve byl místo maga jako jeden ze 3 základních, podle mě je tak 3/4 zbývajících warframu zajímavějších :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubispv Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 Kazdopadne diky za info ohledne obleku, mohu rict ze me Warframe zacal mnohem vice bavit od te chvile co jsem poznal cz hrace :-) Dekuji za perfektni spolupraci a za veskerou pomoc. PSN : kubispv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 Když tak, máme založený clan, každý je vítán, pokud potřebujete pomoc/rady atp neváhejte se obrátit na "Makinaky" , "Beecko84 , "Kubispv" a mě (Wgodps).. Research clan zbraní je téměř dokončený (cca 4-5 dní na Synapse) P.S. posílejte Friend request in-game, psn nestačí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neldor Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 hrál jsem to jenom párkrát ale kdyby si chtěl někdo zahrát tak písněte můj nick je Neldor-16 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigfood79 Odesláno Březen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2014 Zdravím ve spolek začal jsem to nedávno aktivně hrát a hodilo by se pár rad co a jak potunit a do čeho vrážet abych nemrhal zbytečně XP. Samozřejmě si rád zahraju s někým s kým se domluvím česky. NICK:bigfood79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 To je ale zvláštní, že maximální level je 30 u všeho. Vždyť mám pocit, že u některých misí bylo zapotřebí vyšší level myslím 38 asi to bylo u alertu. Nebo se mi to zdálo ?:-) To by přece po tom neměl nikdo šanci...A pánové neví někdo co jsou to za mise kde jsou zkřížené meče a level 0-100? Nepustí mě to, že nemám nějakou Conclavu dostatečně vysoko. Ani nevím kde je ta moje conclava zobrazena. Nikde jsem to neviděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benwitch Odesláno Duben 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 U mise je uvedeny level npc, klidne muzes s 1 lvl do mise pro 30ku ale moc tam toho nenadelas (vyssi level npc najdes len u survival a defense misi po vyssim poctu vln) :) conclave je pvp rating zobrazuje sa v arsenalu myslim ale popravde zbytecnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2014 (upraveno) Zdravíčko, pánové chtěl jsem se zeptat někoho kdo se víc vyzná v této hře a poradil mi jaká je nejlepší primární zbraň ve všech poměrech. Klidně i za normální peníze. Hraju za Excalibra a mám Braton. Chtěl bych něco výkonějšího. Takže, ale zase asi v samopalech. Zatím se mi nejvíc zamlouvá Karak. Chci zbraň, která mi už zůstane, protože mě pořád nebaví to zvyšovat. Braton je moje druhá zbraň, tak jsem si řekl, že pořídím třetí a poslední, která už mi zůstane :-) Díky za tip P.S. A vlastně, když už se ptám, tak mě taky zajímá nejlepší zbraň co je v obchodě na melle útok a i sekundární pistole. Prostě takové které se vyplatí zvyšovat a budu vedět, že mi vydrží na všechny mise... Upraveno Duben 18, 2014 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.