Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 118
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)
Já mám dohráno na platinovku za 50 hodin. Dalo to zabrat 8)

Tak platinovku já mít určitě nebudu, nemám net v psku takže bez coop trofejí. Ale nějak extra mi to nevadí ;) Také mne moc nebavily ty sběračské questy, hlavně sbírání bylin, plynů do zapalovače a léků proti bolesti. Ty jsem ani nedodělal. Také mne trošku zklamal finální souboj, čekal jsem nějaký pěkný bossfight a místo toho jen krátký qte :(

Ale i přes to všechno jsem se v průběhu hraní hodně bavil, snad začátek byl takový pomalejší.

Píše to"All drop by stolen..co to je?To je ukradené ode mě?Mám si někam dávat věci?Nebo to je nějaká dopadová zona.

No a když pak dropy vezmeš, doneseš je ke qadmasterovi a u něho si pak můžeš zdarma brát zásoby. Čím víc dropů mu doneseš tím lepší zásoby ti dá.

Upraveno uživatelem Mandaz
Odesláno (upraveno)

Jen doplním že ten camouflage jde odemknout až od deváté úrovně. Osobně jsem to dohrál bez odemčeného camouflage, v pozdejší fázi hry (old town) mi stačil mix meče, police rifle, molotovů a rychlých nohou s hákem :D

Jinak lostkojot, před chvilkou jsem se díval a jde dodělávat sidequesty i po dokončení hlavního questu. Zatím jsem to testnul jenom pár minut, ale zůstaly mi tam aktivní ty sběračské mise (plyn do zapalovačů a tuším léky proti bolesti). Jak je to s raisovými vojáky zatím netuším, ale nepotkal jsem je.

EDIT:

Zajímavá věc je GUNSLINGR ukazuje na mapě,ale tam nic není a ve

Neukazuje vůbec mapu kde se má nacházet gunslinger,ale jde k nějakýmu chlapíkovi a tam sebere nějaké součástky ani nedostane žádnou gunslinger a hned se vrátí do baráku a má dokončeno a předá tomu jak na ní čeká...zajímavé.Tak opravdu nevím kde má být.

Ten quest jsem udělal hned zezačátku, máš tomu maníkovi donést nějakou pištol i s municí. Kousek od věžáku je stoka nebo potok a za ní vyšší plot. Ten přeskočíš a někde poblíž bude plechová budka. Vypáčíš zámek u dveří, potom u bedny a tam je krátká pistol. Tu mu pak doneseš a borec ti ještě řekne, abys přinesl jeho synkovi ze zastavárny figurku jakéhosi mamlase. Mezitím se dawud prostřílí ven z věžáku a vezme sebou i svého synka. Bohužel se o tom synkovi zapomene zmínit jeho matce.

Upraveno uživatelem Mandaz

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu