koreko Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 (upraveno) Ahoj. Už delší dobu zvažuju koupi mobilu, ale nevím který. Vybírám mezi : Huawei asced Y300 Sony Xperia Sola Evolve FX 520 Tak co myslíte ? Požaduji velký výkon na hry a aplikace, digitální kompas, dobré fotky a HD video. Upraveno Červen 9, 2013 uživatelem koreko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 koreko: Ano tam to hodně smrdí, protože to je jasně čínská kopie S3ky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 (upraveno) Kamarád má xpérii S a paráda nestěžuje jsi. Já mam xpérii T a taky paráda, momentálně bych něchtěl jinej telefon. Ale já první co dělám že jsi do telefonu nahraju neoficiální romku, kernel,.... :D A s výdrží baterky je to stejný u všechn telefonů s androidem, všechy telefony vydržej +- stejně ;) podle této stránky vydrží xperia S dýl než T, ale i tak ber to +- stejný http://www.phonearena.com/phones/compare/Sony-Xperia-T,Sony-Xperia-S/phones/7332,6220 Upraveno Červen 10, 2013 uživatelem kdyr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Červen 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Joo, tak to je jasné, já myslel, že o vydrží třeba 0,5 dne :D To je hlavně podle toho, co na tom kdo dělá...Hmm, bral bych asi to Téčko, to, že vypadá jak Dildo překousnu :D Parametry má fakt TOP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Sám mám xperii T a fakt suprovej mobil, hezky se drží v ruce a vzheld je pěknej. Na obrázkách to tak nevypadá ale pohodlí pro ruku je maximální ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Červen 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 To je hezké, ale já za něho 6000 nevypláznu :D Pokud by se někde našel do 5000 a s ověřeným původem, tak ho beru :D A co huawei G600 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Hledej koreko, hledej :D Až najdeš, nějaký, který se bude TOBĚ líbit, tak ho tady postni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Červen 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Dobře dobře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
koreko
Ahoj. Už delší dobu zvažuju koupi mobilu, ale nevím který. Vybírám mezi :
Huawei asced Y300
Sony Xperia Sola
Evolve FX 520
Tak co myslíte ? Požaduji velký výkon na hry a aplikace, digitální kompas, dobré fotky a HD video.
Upraveno uživatelem korekoOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
32 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.