Junior Moderators spenat Odesláno Červen 8, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 (upraveno) Zdarec, pokud jste majitelem Silver XBL účtu, můžete získat zdarma na 1 měsíc Gold. Stačí (jak jinak) vyplnit údaje na zaplacení (nebojte se, nic vám to nestrhne, maximálně manipulační poplatek 1$, který se vám ale do 72 hodin vrátí) a jít na tuhle stránku. Tam to potvrdíte a můžete si užívat 1 měsíce gold zdarma :D P.S. Po aktivaci doporučuju zrušit Auto Renewal, který se automaticky nastaví na "On", jak na to najdete tady. Tato akce funguje pouze na US účtech. EDIT: Tato možnost získání free goldu již není funkční! Upraveno Říjen 8, 2013 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Zoberie to aj CZ (SK) kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 8, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Jojo, jasně, sám jsem použil CZ kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 Tak to skúsim aj ja. Doteraz som si myslel, že US acc zobere len US kartu a preto som používal kupóny z eBayu :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 9, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 Právě, že ne, taky se IMHO vyplatí mít US XBL účet mnohem víc, je tam víc bonusů a akcí, než na CZ/SK účtech :) Teď mě tak napadlo, že ti možná tu kartu přeci jen nevezme, já mám tu kartu zaregistrovanou na PayPalu a platím to přes něj - to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Tak dneska mi gold vypršel, zkusil jsem znova a opětovně funguje! Takže toho využijte, dokud to jde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 10, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2013 Refresh - stále funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captforest Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 spenat prosím tě kde mám vypmnit ty údaje o zaplacení ? Přímo v xboxu jak dám "go gold.." z hlavního menu? Nabídne mi to 12ti měsíční live a confirm purchase nebo change purchase options.. mám dát confirm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 15, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Údaje o placení si můžeš změnit třeba na stránkách XBL, nebo přímo v xboxu pod "payment options" (nebo tak nějak). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captforest Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Dík už to mam, diky za tip, doufam že bude ještě nějakou dobu fungovat :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 kdyz na to kliknu napise to promotion not available :( taky vam to nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 8, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 Tak právě tahle možnost free goldu skončila, snad zase příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.