hotdog Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2015 Mám dotaz :D Jak je na tom hra se zvukem/hudbou ? Zkoušel ji hrát někdo na domácím kině? Měl jsem totiž možnost si poslechnout pár skladeb ze soundtracku a myslím si že je super. Citovat
Umberto Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2015 Já mám zkušenost jen se sluchátky, ale musím říct že zvuky jsou naprosto boží, je to velkej rozdíl do repráků a sluchátek...domácí kino musí být ještě lepší... Citovat
hotdog Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2015 Díky za info :D Ta orchestrální hudba by mohla udělat z toho dobrý zážitek :D Asi si hru přece nakonec pořídím. Citovat
trotlos Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2015 Na 5.1 kině a perfektní myslím ze jedna z nejlepších her co se audia týká ;-) když jsem poprvé vystřelil s nějakou brokovnici nebo co to bylo malém mi uletěla hlava :-) Citovat
yanek71 Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2015 Skandální odhalení poté, co jeden z tvůrců her promluvil veřejně ...P.S. Pro ty kdo neumí španělsky nebo portugalsky doporučuju zapnout CZ titulky. Vlastně je doporučuju zapnout i tak :cheesygrin: Tomuhle videu jsem dlouho odolával (přeci se nebudu dívat na takovou chujovinu), ale dneska jsem se málem pochcal smíchy.Nejhorší je že má ve všem pravdu. Citovat
Mojmir Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2015 Mám dotaz :D Jak je na tom hra se zvukem/hudbou ? Zkoušel ji hrát někdo na domácím kině? Měl jsem totiž možnost si poslechnout pár skladeb ze soundtracku a myslím si že je super. Bylo to boží, sice nevím jak na levných komponentách, ale s tím co mám to byl zážitek. Citovat
Keles Odesláno Prosinec 7, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2015 Tak hra zakúpená, prejdená a ešte aj platinovka je doma. Akurát má veľmi sklamala dĺžka hry. A engine mi prišiel ešte nedorobený. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.