NobodyAnswers Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Před začátkem herní výstavy E3 se začalo spekulovat, že studio Reflections (Driver: San Francisco) připravuje pro next-gen konzole závodní hru The Crew, která nejprve měla být konkurencí pro simulátory jako Forza nebo Gran Turismo, abychom se poté dozvěděli, že spíše půjde o konkurenci pro Need For Speed od EA. A opravdu o ni půjde, jak bylo dnes oznámeno během tiskové konference UbiSoftu, protože nás čekají závody napříč Amerikou v rozmanitých lokacích, přičemž nemají chybět ani honičky s policií. Jak jsme se poté dozvěděli, hra bude zaměřena hodně na online hraní s kamarády – kooperace i konkurenční režimy, takže vlastně půjde i o jakousi MMO závodní hru, v níž navíc budou přítomny velké úpravy nejrůznějších vozidel. Nebojte se ale, pokud nebudete chtít hrát online, všechny mise budou dostupné i offline proti umělé inteligenci, ale tím samozřejmě přijdete o další kupu zábavy. Živí hráči jsou živí hráči. Na oznamující trailer i první gameplay záběry se můžete podívat níže v novince. The Crew vyjde na začátku příštího roku na next-gen konzole Playstation 4 a Xbox One.Konzolista.cz Trailer: Gameplay: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 auta já rád, jen by mě zajímalo jestli to bude na launch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Bohuzel není :( Nicmene luxusni hra zatim vsechny zavodni hry co jsou na ps4 jsou bomba a ja nevim kterou bych si vybral :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Duben 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2014 Už za pár http://www.jrc.cz/hra_ps4_the_crew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Tak jsem se dostal do closed bety(nevím, zda jsem měl jen štěstí, nebo je vybráný velký počet lidí) a můžu říct, že ta grafika je horší jak ve watch dogs, jízdní model docela slušný, nicméně ta grafika mě opravdu zklamala... PS4 verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Horsi nez tohle? tj. muj screen z PC verze https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/1094066_695309437217061_8695433402892409370_o.jpg // uz si nepamatuju jaky jsem mel nastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Grafika na PC je urcite krasna,hlavne ked slnko zapada/svieti,akurat je to trosku horsie za sera,objavy sa taky rusivy filter,presne ako mas na obrazku,snad v hotovej hre to nebude...Inac ma to dost prekvapilo,otvoreny svet,to som vedel ale jazdil som horami a cez cestu mi prebehol vlk,liska,medved,isiel som cez horsky potok a z neho vyskakovali pstruhy,takze prostredie je dost zive,co je velke plus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Taky jsem se prihlasil do bety. To prijde na e-mail, ze me vybrali? O hru mam zajem,ale chci ji prvne vyzkouset jestli se vyplati h ed kupovat nebo si pockat az bude levnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Odklada sa na 2. December 2014... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulrike Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Bude podporovat volant T80 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Došla vám někomu pozvánka do closed bety? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 NE. Aspon vcera vecer nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubus24 Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 V 11 hodin přišla pozvánka už stahuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Mám taky,už i pařim ale zatim mně to nějak neohromilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Jop stahuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveHK Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Kdyby někdo chtěl klíč do bety tak tady: R4RA-MNK9-DC2K NNG6-NLNF-DEQ2 GJ7R-9TNL-9NTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Tak jsem to dneska chvilku hral a musel jsem se smat...ta hra vyoada jak z minule generace a zbytek taky za moc nestoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Tak to jsme na tom stejně.Vůbec mně to neoslovilo:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Na PC to vyzeralo celkom dobre,kde sa zadavaju tie kluce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Tak musím uznat, že mě to zatím celkem baví a i když jsem předtím kupovat nechtěl nyní o tom uvažuji. Jen se zeptám, přenášejí se uložené pozice z bety do případné koupě plné? Já jestli má cenu Betu hrát dále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Hra vypadá naprosto děsně (což grafika není pro mě to hlavní). Daleko horší je, že ta hra je naprosto nudná a nezajímavá + nezáživný pocit z jízdy. Jsem rád, že jsem se dostal do bety a neudělám hovadinu, jako že tu hru koupím .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Co se děje po tom tutoriálu? Dojel jsem do garáže a když jsem z ní chtěl odejít, psalo to že musím počkat a pomaličku naskakovali procenta nějakýho downloadu ale jelo to hodně pomalu takže jsem to vypnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 PF3H-6AN7-REJC Zkuste někdo, přišly mi kódy dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 PF3H-6AN7-REJC Zkuste někdo, přišly mi kódy dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman5351468628337 Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 (upraveno) Za mna absolutna spokojnost...moc som od toho necakal ale vemi ma to prekvapilo! neskutocne obrovska mapa, krasne panorama a Las Vegas z dialky ked k nemu prijizdite vnoci, neskutocna parada :D ...rovnako tie zavodne okruhy roztrusene po USA su super, prisiel som na jeden juzne od San Francisca - Mazda Laguna Seca a do 5 min sme tam boli 4 nahodny hraci a dali si par koleciek...takze za mna urcite predobjednavka :) Jo...a taktiez mi prisli 2 kody na PS4...tak si to niekto snad uzije tak ako ja... 5LEE-LLNQ-265P Upraveno Listopad 7, 2014 uživatelem Roman535 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.