eRik Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Tak kdo budete všeci hrát teda? rozhoduju se koupit/nekoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.mrazik Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 ja kupovat nejspis budu...beta me bavila dost... ale porad premyslim,jestli vzit rovnou season pass nebo zatim pockat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vibo Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Já se rozhodoval mezi standartní a gold edicí, která obsahuje season pass. Příběhově mě hra zajímá a líbí se mi střety s umělou inteligencí, ale PVP v dark zóně mě příliš neoslovilo. Proto jsem přeodobjednal standartní edici a uvidím, co nabídne hra v plné verzi. Season pass se dá vždy dokoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Nebuďte unáhleni Pánove... s tím season pasem opravdu počkejte. Uvidíme co nabídne plná hra, určitě budou nějaké slevy a season pass pak pořídíme levněji než teď. Uvědomte jsi že za tu cenu toho passu máte defakto celou jinou hru (je to tak trochu pračka peněz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Pravdou je, že za min než 900kc ten pass nebude nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 ja jdu do toho a beru taky standart ... SP sse da koupi vzdy a mozna i za lepsi cenu a aspon se budou snazit pak se na to vyserou kdyz koupi vsichni rovnou gold :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torres Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Já budu kupovat určitě standart. Akorát teď nevím jakou platformu vybrat v pátek jsem asi dvě hodky testoval na ps4 a byl jsem nadšen, potom jsem v neděli zapnul PC verzi a tech 60 fps s lepší grafikou je fakt znát škoda že na ps4 jede “jen“ na 30fps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Jelikoz se mi doma vali dve dohrany hry tak vyuziji akci u JRC a beru za kacku taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 (upraveno) torres: ještě že nemusím mít takové dilema jako ty :-D I když mám celkem fajn komp na dnešní hry tak prostě na hry jsou konzole. Upraveno Únor 22, 2016 uživatelem Krabbio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torres Odesláno Únor 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 tak to buď rád :D já osobně některý hry radši na PC a jiný zase na konzole každý má prostě svoje plus a mínus každopádně ps4 je fajn věcička a jsem rád že jí mám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 Takhle jsem to měl do doby než jsem koupil ps4... Teď m sice na steamu/originu/gog asi 250 her... Ale nepustil jsem to ani nevím jak dlouho... No... Rok od doby co mám to pejes4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krasik Odesláno Únor 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2016 (upraveno) Přidejte se na PSku ke komunitě Tom Clancys The Division Czech and Slovakia ;-) od 8 začínáme! Najdete ve Friends-Communities-Discover Communities a tam napisete jmeno komunity Upraveno Únor 29, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 Je potřeba k hraní multiplayeru předplacené plusko?Nebo členství není nutné a běhá to samo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 muzes hadat 3x :D mala napoveda je to multiplayer hra a pro hrani MP her je vyzadovano PS+ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 No je skoda, ze zrovna u her kde je potreba trvale pripojeni k netu musi byt i ps+. V tehle pripadech to melo byt zohledneno. Ja mam plusko propadle a tak by me to stalo 2x tolik :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 Bohužel ale nemůžeš srovnávat to, že za online platíš SONY a to, že vydavatel resp. vývojář chce aby byla hra neustále online. V tomhle případě jsou to jablka a hrušky. I když stejně pořád nechápu za co vlastně platíme SONY když služby co byly a jsou na PS3 fungují i zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 (upraveno) Ale já myslim že když budeš hrát sám tak ps+ nepotřebuješ. Betu jsem hrál taky bez ps+... Jinak jsem dneska zrušil normal verzi a objednal tu gold edici, protože když sem včera koukal na tu nálož přídavků tak těch 500kč za season pass se vyplatí:) Upraveno Březen 4, 2016 uživatelem RakovinaRohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 To by mě zajímalo, kde jsi vzal 500. Ten seasson pass včetně hry stojí 2.5k. A hra samotná se dá sehnat za 1600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 furt je to levnejsi koupit zvlast nez dohromady od JRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 no ale já se ptám, kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 Nejlevnesi moznost byla vyuzit akci u jrc ze prineses 2 hry a hra je pak za korunu na gamebazaru jsem si nasel hry co vyzadujou aby meli tu hodnotu a kazdou jsem koupil za 500 takze division mam za litr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 pejtrix a budeš prodávat za měsíc za 1200 to jde no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 No planuju ze to budu hrat a ze mozna koupim i season pass ale kdyz ne tak aspon neprodelam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 1.)V tom season pass,jsou mise i pro single navíc?.......Nebo jenom pro multiplayer? 2.)Přikoupit se dá tedy za 500kč z playstation store?(Placku v mechanice a ten pass jen stáhnu?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 http://gamifique.eurozpravy.cz/newsky/1252-season-pass-pro-tom-clancy-s-the-division-odhaluje-sve-bonusy <- flesh, tady máš info o passu DRAKU vidíš, přesně proto jsem se ptal :D a ty že bla bla blý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.