eRik Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 Jo, až za 2,5 týdne vypiplám tohle a budu mít všechen equip, co si představuju, pustím to znova za ženskou :D. do tý doby akorát vyjde novej přídavek s těžšími misemi pro end-game chary. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 Ja vcera taky bouchl akorat DZ udelal 12 lvlu nasel par peknych prirustku do vybaveni :-). Je to tam mazec hlavne honicka dvou lidi co byli s polu v parte a meli max rogue lvl to byla dobra akce, ale celkem byli sehrani a dost si nas davali. Zajmalo by me co dostanes pokud si udrzis max rouge lvl po tu urcitou dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 expy a penize darkzoňácký... v betě jsme tam takhle běhali asi 2 hodiny :D. nedá se toho pořádně zbavit, protože tě furt někho honí, furt furt furt... prostě musíš zakempit někam nahoru a tam pockat... na mapě vím o 2 takových místech DZ01 a DZ02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@rty Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 Shaním spoluhráče na tymovou práci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.mrazik Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 M@rty : klidne si me pridej.... rmrazik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 ja to nechápem.. teraz som mal misiu, aby som preskúmal prvýkrát Dark Zone, som level 10 a ani si tam neškrtnem.. jeden úder bejzbolkou a som tuhý ako štolverka.. tak ja neviem, čo robím zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 Všechno, do dz samotnéj s tím equipem co máš, nemás sanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 tak prečo ma tam posiela hlavná príbehová línia? to tam mám iba vojsť a hneď ísť preč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 Abys věděl, že to existuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 macplash nevím no já sem level 12 a žádnou takovou misi jsem neměl že by mě to posílalo do dark zony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 poslala ma tam jessica(?), keď som updatol lekárske krídlo na 50% a vrátil sa z misie, v ktorej som mal na konci zabiť kosinskeho (meno si pamätám, lebo ma zabil asi 10krát a skoro som tú hru zmazal:-D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 Chtěl jsem se zeptat. Tahle hra je něco jako Wowko, čili hraní jen přes internet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 (upraveno) jessica je lesba tu neposlouchej :) jj Kosinský mi dal taky zabrat a vím že tam pak Jessica něco motala o DZ, ale půjdu až já budu chtít a ne že ona řekne :) taky mě to vyhodilo ted... Upraveno Březen 11, 2016 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 (upraveno) Samopall> pravdu vravíš :D nech si hovorí, čo chce... mesyas> musíš byť stále pripojený... čo napr. práve teraz nie sme, lebo im to buď spadlo alebo majú "plánovanú údržbu":) EDIT: a mám po víkendovej zábave:) https://twitter.com/TheDivisionGame?ref_src=twsrc%5Etfw We are aware of server issues in Europe. Please bear with us while we investigate. Thank you for your patience and understanding. Upraveno Březen 11, 2016 uživatelem macplash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 Ahoj,mozna hloupy dotaz,ale nepřišel jsemna to,jak zvysim svuj filtr,aby mohl do kontaminovanych oblasti,mam furt 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 Deutsch to se ti samo zvýši musíš opravovat zdravotní středisko na zakladně a samo to poroste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 Deutsch: zdravotní křídlo má 3 vylepšení, které obsahují tento talent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 Samopall> pravdu vravíš :D nech si hovorí, čo chce... mesyas> musíš byť stále pripojený... čo napr. práve teraz nie sme, lebo im to buď spadlo alebo majú "plánovanú údržbu":) EDIT: a mám po víkendovej zábave:) https://twitter.com/TheDivisionGame?ref_src=twsrc%5Etfw We are aware of server issues in Europe. Please bear with us while we investigate. Thank you for your patience and understanding. aha, to je škoda, mě takové hry přes internet moc netáhnou. Myslel jsem, že to obsahuje normálně single(nebo jak bych to nazval) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 ma to normalni singl celou hru muzes v klidu projet sam .... jen budes u toho online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 Udělal jste někdo DZ lvl 30? Chtě jsem to kvůli equipu dřív než v end-game, ale s random lidma to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 Já s randomama udělal 20 zatim. Single mám 26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 nepůjde někdo večer do DZ že by jsme si pomohli sám se tam nechytám a chtěl bych tam něco pobrat v DZ jsem lvl1 tak nejlépe taky někdo kdo tam nebyl a něco snad nalevelujem :) psn Kinimod84CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 ja som pred chvíľou prvýkrát úspešne niečo vyniesol z temnej oblasti, tak môžem oslavovať.. mám za sebou nejakých 23 hodín a som level 12, tak by ma zaujímalo, čo robil ten spomínaný hráč, ktorý spravil level 30 za 15 hodín.. okolo levelu 10 som to chcel vzdať, nedarilo sa mi, lebo som mal slabé zbrane, ale už je to lepšie.. za našetrené kredity som kúpil SCAR-L, ktorý má dvojnásobné poškodenie za sekundu oproti akejkoľvek zbrani, ktorú som doteraz mal.. a hneď sa to hrá lepšie;) dokonca aj v temnej oblasti sa už dá, takže fajn.. inak si to doslova užívam.. všetky telefónne záznamy, echá a iné časti príbehu.. úžasná atmosféra, som nadmieru spokojný! ešte ma napadlo.. načo sú tie modifikácie v druhom stĺpci naspodu v inventári? mám ich asi 8, ale neviem ich nikam priradiť.. zaberá mi to miesto v batohu, ale neviem, či to mám predať, rozobrať alebo počkať, či to niekam budem môcť dať.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 to jsou vylepšení na zbraně (modifikace), ale ne káždá pasuje na každou zbran je to takové složitější něco jak máš schopnosti ty tak to jsou schopnosti pro zbraně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 modifikácie na zbrane sú v prvom stĺpci naspodu. ja myslím tie, čo sú v druhom.. mám rôzne zbrane a na žiadnu mi nič z toho nepasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.