Buladog Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Před tím to nebyla vůbec pvp hra.. každý měl stáhnutý ocas mezi nohama, jelo se jen čistě pve farmení. Teď máš alespoň strach udělat extrakci, přežití zlatý status rogue je konečně alespoň ohodnocen, v opačném připadě smrt je trestána ale ne tak šíleně jak tomu bylo doposud a lítat tam sám je opravdu nebezpečné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Já osobně tomu dám dneska ještě šanci, pač pokud nic nepadne, tak mít z křesla odřenej anální pupenec uplně zbytečně mě neprijde celkem na zdraví rozum. To raději pojedu vyzvy a udělám si pořadný žaludeční vředy z nervů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 (upraveno) Jinak to je konec hry když jsem sestřelil ten vrtulník ? nějaký divný konec ani intro nic :) zelvak taky mám v nicku CZ :) edit: neříkej mi že v tom fofru co je v DZ stíháš číst ještě nicky já minule zastřelil frajera ani jsem nechtěl hned jsem ho chtěl oživit, ale nešlo to když jsem byl odpadlý :) Upraveno Březen 23, 2016 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 To je parada v Gramercy jsou bugnuty dve Echa :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 (upraveno) jsou ukolovy, nepujdou tit sebrat, musis udelat vsechny ukoly v tyhle zone a vty nad ni ;) SAMOPAL, ne jeste musis udelat tu vedlejsi misi v čelzi a pak Upraveno Březen 23, 2016 uživatelem eRik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 erik to myslíš jenom to jak vejdu do toho baráku a je tam to echo to mi psalo a tam sem byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Nevím už přesně, ale od dvou ech jsem odcházel a pak mi to skocilo z úkolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Dneska v DZ úspěch. Jeden zlatej tlumič co mi nejde ani na AK74/ pitča drát, ale zlatý to bylo :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 já chytil rapla a už divižn prodávám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Co se stalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 nějak jsem sa od začátku nemohl do hry dostat, několikrát se mi stalo že jsem sa chtěl kryt za zídků pomocí x a ten lulín zídku přeskočil přimo mezi ocasi. Nebo naopak, klečim za zídků, ocasi sa objevíja za mňů, chcu zídku přelézt pomocí o a ten lulín začne zídku pomaličku jak sopel obcházat. Ale nejvíc mna nasrala jedna misa, já úroveň sedm, ocas úroveň sedm, dá mi dvě rany a ende. Já mu vystřílám do palice zásobník a nic. A přitom beta sa mi celkem líbila, ale plná mna zklamala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 :cheesygrin: :D :D :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Tez to asi prodam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 erik: najprv mi pomôž urobiť nejakú misiu na challenging obtiažnosť.. skúšal som ten tunel, ale ako je tam pasáž, že máme 2 minúty chrániť tú bombu, tak to sa nedá.. neviem, ako ste to mohli dať dvaja.. mi chýbajú 2 trofeje do platiny z toho jedna je "dokončiť misiu na challenging obtiažnosť".. potom to môžeš predať;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Březen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 Jak tam nabíhají v tom tunelu tak je to docela lehký....prostě si nech posledního enemy živého dokud neuplyne doba těch 2 minut a pak ho zabij....nebudou na tebe nabíhat další a další vlny nepřátel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 tu misi jsem udělal s prstem v perdeli i ve 2 :D. i s dalšíma vlnama :D. ale jak řéká cejpek nademnou, jen nechat posledního, zabít ho tak 5 - 10 vteřin po tom, co vyprší timer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 Hoši, máte někdo buglý echa? Nemůžu sebrat #3 echo, nemá někdo nějaký řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vibo Odesláno Březen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 Dosbírej ostatní echa, trofej ti cinkne. Jsou jen opticky na mapě bugnuté, ale v celkovém progresu je máš započítané myslím. Alespoň já to tak měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2016 Mám posbírané všechno, to echo tam stále je ;), jediná věc, co mi chybí, není to jen opticky. Na různých forech to má miliarda lidí, tak jsem se tu jen ptal, jestli někdo nezná řešení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2016 To je to echo v čelzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Březen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2016 Mám posbírané všechno, to echo tam stále je ;), jediná věc, co mi chybí, není to jen opticky. Na různých forech to má miliarda lidí, tak jsem se tu jen ptal, jestli někdo nezná řešení... Připoj se k někomu, kdo to echo nemá sebraný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2016 (upraveno) stejně pí.čovina lítat po mapě a sbírat echa já jsem vzal jen ty co mi přišly do cesty, když jsem někam šel :) edit: v DZ se mi stalo že na mě týpek vystřelil jak kdyby z bazuky co to je za náboj, protože jsem nepřišel na to jak to použít Upraveno Březen 25, 2016 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2016 To je normálně prisavna bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2016 no ale kde ji vezmu mezi granáty ji nemám fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2016 prísavná bomba je medzi schopnosťami (tam kde je aj impulz, prenosný kryt a ostatné), používaš ju buď L1 alebo R1, podľa toho, čo si vyberieš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.