Kinimod84 Odesláno Duben 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2016 jj je to jak píše Mandaz nerad s ním souhlasím, ale je to tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Duben 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2016 to neni uplne pravda s tou základnou, když máš kámoše, můžou to odehrát s tebou. ale s randomama to nedáš no, to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Duben 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2016 (upraveno) erik ale on chtěl s náhodnýma doslova psal že ne s přáteli fleshi však tam nejsi sám máš tam jednotky JFT :) Upraveno Duben 4, 2016 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Duben 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2016 (upraveno) Tak fajn,ale zlatý GTA a Zaklínač s Metal gear.Vyprázdnil jsem zásobník a oni tam pobíhají ty civilisti a nic jim to nedělá,náká černoška utíká s desítkou kulek v zádech ode mě...nuda,prodal jsem tu hru,dávám hodnocení -10 nejhorší hra roku.Jenže to se sem psát nesmí. JO,samopall ty JTF mají hezkou zelenou kamizolku,ale tím jejich schopnosti končí.:cheesygrin: Tak to byl další ubisoft. Upraveno Duben 4, 2016 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Duben 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2016 civilistu nezabiješ, ale psa nebo vránu zastřelit jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2016 zabiješ i civilistu, "náhodným" odpálením přísavné miny nebo granátu, alespoň před minulou údržbou serverů to šlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Duben 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2016 Tak fajn,ale zlatý GTA a Zaklínač s Metal gear.Vyprázdnil jsem zásobník a oni tam pobíhají ty civilisti a nic jim to nedělá,náká černoška utíká s desítkou kulek v zádech ode mě...nuda,prodal jsem tu hru,dávám hodnocení -10 nejhorší hra roku.Jenže to se sem psát nesmí.JO,samopall ty JTF mají hezkou zelenou kamizolku,ale tím jejich schopnosti končí.:cheesygrin: Tak to byl další ubisoft. Vzhledem k nemoznosti nastaveni primarni zbrane ci chybejicimu tlacitku prohazovani zbrani si nemohl udelat lepe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 Da se hrát hra bez problemu offline? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 Ronaldok: nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlady Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 Ahoj, Jen pro info. Doporučuji vycraftit všechen matroš co máte na high-end, než bude update. Vše bude o hodně dražší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 diky za super info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 dlady, to myslíš ten update 12teho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 Mam dotaz... ma vliv trida zbroje na statistiky? Priklad: dve vesty maji ruznou tridu zbroje, ani jedna nehybe se zdravym ani vydrzi... ma ale ta s vyssi tridou vetsi odolnost vuci poskozeni? Dik za vysvetleni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlady Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 dlady, to myslíš ten update 12teho? jj toho 12 tého. Aktuálně stojí vše 5. Má být 10 na modrý a 15 z modré na highend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 (upraveno) Třída zbroje je armor navíc který jsi pričti. Pokud chceš větší množství životu musíš mít oblečení tedy zbroj na staminu (výdž) Upraveno Duben 10, 2016 uživatelem Buladog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlady Odesláno Duben 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2016 Tak co, povedlo se někomu dát novou misi ? :-) Zatím jsme skončili u šesté vlny a je to fakt masakr. A to nemáme nejhorší eq 175-190 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzepto.x7 Odesláno Duben 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2016 (upraveno) skoro podarilo, 15/15 a kamos se rozhodnoul sfouknout :( Upraveno Duben 14, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Duben 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2016 Kolik mate p/s? Jsem na 181k a porad mi to prijde nic moc. Zajimalo by me na kolik se da cca realne az dostat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Duben 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2016 Ono to neni nejak smerodatne to cislo. Take zalezi jakou mas ucinnost v % zbrane, do elitek do hlavy sanci na kritikal ucinnost kritikalu atd atd. Jinak ja mam osobne 200k dps 62k HP a 11k elektroniku. Mit aspon 70k hp to bych potreboval. S novyma setama jsem videl jak ma nekdo 340k dps. Urcite jde vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlady Odesláno Duben 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2016 skoro podarilo, 15/15 a kamos se rozhodnoul sfouknout :( A nějaké tipy triky ? :-) Jinak dps mám 120+-, ale není to pro mě až tak důležité. Jedu snipera a pohybuju se +- 500k do hlavy, když to critne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Duben 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2016 (upraveno) Včera sokol pokořen na normál i challenge. 2,5 hod práce. Loot o ho.....vne K poškození. Ja mám 140k ale 50%šance na critikal a 150% účinost critikalu a udělám víc paseky jak s 200k bez critikalu. Nesnažit se to honit co nejvíc ale cpát to do critikalu a do hlav. Rekalibrovat. Upraveno Duben 15, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Duben 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2016 Pokud hrajete dps nesnažte se hnát co největší poškození za sekundu. Důležité atributy jsou kriticky zásah, účinnost kritického zásahu které máte na zbrojí. Účinnost kritického zásahu, účinnost zbraně, přesnost na zbrani. Samozdřejmě I talent roll na zbraní dělá hodně když vycrraftite něco co má zvýšený kriticky zásah a účinnost do hlavy. Já teď spíše uvažuji jestli jet kombinaci setu hlídka 3 střelec 3 nebo udělat kompletní hlídku. Sent from my D5803 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Duben 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2016 Ja mam teda 200k dps jak pisu, ale jen 32% sanci na kritikal ucinnost 123%, ale aspon mam 24% vetsi dmg do eltinich coz se mi zda celkem pomaha. Akorat do pvp teda vubec ne. Stejne ho neumim :) Kraftim co to jde, ale ten material ted stoji hodne a nejvic mi chybi vzdy elektronika. Chtelo by to najit nake misto kde by to lepe padalo na ni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyass Odesláno Duben 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2016 Ahoj mám dotaz... v dark zone se pripojuji nahodne do tymu ale prekvapilo me nasledujici. Castokrat se mi stane, ze bojujeme nekde neco ostrejsiho a nekoho z tymu zabijou a nestihneme ho ozivit. On je ale behem nekolika malo sekund zpet... nechapu jak to dela ? kdyz na stejnem miste zemru ja tak nejblizsi bezpecne misto nebo kontrolni bod je treba 180m a to tak rychle nedobehnu jako on ... cheaty nepredpokladam ale taky si nevybavuju ze bych videl nejakou dovednost nebo neco jak se respawnout z uplne smrti ? Rychly presun jako mimo DZ v DZ nejde ani k tymu ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Duben 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2016 Materiál všeobecně je nejlepší shánět v DZ pomocí extrakce a potom samozdřejmě rozebrat (elektronika sbírej modifikace na gear) Co se týče toho spawnu tak když opravdu lehne tak že ho už nezvednes běží od nejbližšího kontrolního bodu / bezpečné místnosti. jinak to nejde pokud tedy neměl fullgear nomad kde je bonus při kritickém životě instantní heal do plna. Sent from my D5803 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.