eRik Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 Takhle... na boty to určitě není potřeba a na lidi vidíš, jestli jsou hostile nebo ne. takže to považuju za blbost scanner. Jo, HUB funguje jako náměstí a když se rozprchneš do ulic, jsi už sám za sebe. No, ono to s těmi levely má smysl, rozdíl mezi 7-8 je třeba v equipu obrovskej. jinak takhle jsem umřel taky, běžím, nikde nikdo a na 5 ran jsem zhebl. to byl nejakej glitch, od otho je to beta ale ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 Pokud budeme věřit :lol: italskému fejsbůčku x0 :lol: tak nás za cca dva týdny čeká ještě veřejná beta, prvních 24h opět senomet only http://www.zing.cz/novinky/30421/za-dva-tydny-verejna-beta-the-division Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 tam ani nebodo participovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2016 tak fčera jsem hrál tu betu... a jako trošku tragický, změnili hitpointy brokovnice, takže dává o dost menší dmg. lidi jsou nesmrtelný jak cejpci. uvidím, asi ještě zkusím tu opin betu a když to bude sranec, tak to snad ani nekoupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.mrazik Odesláno Únor 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2016 ono to neni zas tak spatny...kazdopadne nejlepsi je to hrat ve skupine,pak je to zabava a nejaka vyzva...je to proste RPG a je fakt,ze u mise na hard jsou ty typci docela silny a je potreba kooperace....ale zas je to tim zabavnejsi... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2016 mně jde o PVP, PVE je easy as fuck v grupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2016 (upraveno) Presne tak do vydani jeste kousek a verim ze to doladi a zase tak spatne to nebude. Jiste ze to bude mit dva tabory hracu jako asi vsechno, tak jak to melo Destiny. A ja si Destiny narame uzival i kdyz se to opakovalo porad dokola. Uvidime jakej bude craft, talenty atd... Upraveno Únor 2, 2016 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maslo1468621435 Odesláno Únor 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2016 hratelnost....sak sa tam stale opakuje,bludis,natrafis,zastrelis alebo oni teba a znova,dalej same tabulky,ikonky,oblbovak aby hra bola akoza zaujimavejsia,plno zbytocnych predmetov a nastaveni,aj tak rzhoduje hruba sila.....neni to ani fps ani rpg ani ryba ani rak....mesto je rozlahle ale po case monotone, je to nabubraly americky smejd pre blbych amikov,za chvilu po vydani sa bude hemzit na bazaroch. ale sak reklama robi svoje ze? takze mam na haku cely divizhon pojebany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2016 dám tomu ještě šancu, pak uvidim. zas tak špatný mi to nepřijde, ano destiny bylo taky dokola, ale obsah byl někde jinde, i když až po datadiscích a nesmíš zapomenout nato, že střílení v destiny bylo TOP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2016 (upraveno) Maslo nikdo ti to nevnucuje, tak co sem seres moudra o Amicich to je k smichu. Zkusil betu a sezral moudrost sveta a uz vlastne vi jak to cele dopadne :-D Nikdo poradne nevi jakej tam bude obsah celkove, ale uz je to spatne a bude to stat za ♥♥♥♥♥. To je opravdu k posrani. Mesto je rozlehle ano, ale v bete tak mozna ctvrtina zbytek je uzavren to same DZ. Dokonce se i docitam, ze v bete je minimalni obsah a po par hodinach nudii :-D ano je to katastrofa, ze tam nedali celej obsah. Boze boze Upraveno Únor 2, 2016 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Zdar nevíte někdo jestli měla beta cz titulky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 neměla (pravidlo deseti znaků pro odeslání odpovědi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Udajne by mela finalni hra cestinu obsahovat tak doufam ze tomu tak i skutecne bude. Spousta obchodu to aspon na svych strankach uvadi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 Tak teda taky trochu opožděně přidám svůj názor. BETU jsem zkusil sice jenom zhruba 3 hodiny ale hra se mi velice líbila, rozhodně nebyla nouze o hráče. V darkzone se nás sešla kupa ale vetšina hráčů spolupracovala. Můj fail : podle traileru a recenzí jsem myslel že se hráči v darkzone budou masakrovat při vyzvedávání materiálu, takže první co bylo když jsem viděl že někdo zavolal vrtulník tak jsem se rozběhl a ve velkým RAMBOvským stylu jsem tam naběhl a začal kolem sebe střílet, bohužel tam čekali asi tři hráči kteří mě hodně rychle poslali k zemi, překvapením bylo že mě následovně zvedli. :D systém Darkzone sem úplně nepochopil :) Líbí se mi "RPG" systém vybavování postavy, přídavky na zbraně jsou taky super, trochu mám strach z počtu "skillu" Celkově jsem to chtěl jen zkusit kvůli ovládáni a střelbě, která mi naprosto vyhovuje,headshoty padaly pěkně :D Určitě se tu najde plno hejterů, stejně jako u Destiny ale to je úplně jedno protože i Destiny jsem si parádně užil. Těším se na full verzi, vychází den po mojich narozeninách tak snad si někdo vzpomene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 a 3h jsi nic nezjistil :D jsi nemohl to město ani pořádně projít natož jsi pořádně užít pvp, alespoň to se ti hra libí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 Tak jsem tam byl možná trochu dýl. :D no prošel sem main quest a asi 5 bokovek, potom už jsem směřoval do dark zone. Jo ještě jsem stihl cestou zastřelit psa a sdílet to na facebook, aneb "přijde na psa mráz, půjde do klobás" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 Mapa a lokace podle levelů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 Ty vole tak to VIDEJO mě hodně zklamalo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 No ja si pockam na osmeho az hra vyjde a ne porad sledovat co zas koho zklamalo a jaky kde kdo nasel video :-D. To zase bude kecu jak to bude o nicem a malej prostor a podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 Tak tak...bude nejlepší počkat, protože jak vidím, tak většina lidí je hodně na rozpacích, včetně mě... Hra má potenciál, bohužel je v nesprávných rukou, řek bych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 (upraveno) Ja hral pouze betu-spokojenost. Podle nejakeho videa nebudu spekulovat jak to cele dopadne a malovat certa na zed. Verim, ze hra to bude dobra. Pokud se budu bavit stejne dobre jako v bete a spoustu hodin v DZ s prateli nebo sam, tak jsem spokojen. Upraveno Únor 4, 2016 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 MajlloB: A proč bys měl malovat čerta na zeď? To video jsem sem dal v hypu a né hatu [emoji6] . Není dobré vědět, jak budou lokace rozdělené podle levelů atd.? Je jasný, že tam je borec v progressu úplně někde jinde, tím pádem těch misí, side questů a eventů tam bude tolik, že ta mapa bude svítit jak vánoční stromeček :) Každej ať si má názor jakej chce, pro mě bude The Division pecka a konečně hra, která mě po roce a půl(už teď) odtrhla od Destiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 (upraveno) Thunderr: to samozrejme ano a plne s tebou souhlasim i ja se moc tesim. Me proste hlava nebere z toho, jak nekdo muze porad tvrdit tim nemyslim tebe, ale spoustu jinych na EG a podobne, jaka to bude hovadina a nuda a porad to same do kola. A asi jen proto ze dostal v DZ na prdel a jsou zaslepeni jinyma hrama. A jeden z hlavnich duvodu ze to dela Ubisoft? No a co vsechny assassiny jsem hral a byl jsem spokojen, Far Cry taky a spokojen. Bejt to od EA, tak pul naroda uz se vesi :-D Upraveno Únor 4, 2016 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 Já si to třeba myslím, že to bude víceméně dokola...jelikož známe hry pod hlavičkou Ubisoftu a beta mě v tom víceméně utvrdila... Ale nikomu to rozhodně nevnucuji ten názor, jako někteří :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 (upraveno) Tak mi rekni ktere hry nejsou vicemene dokola. Kde se questy porad neopakuji a je to na stejne brdo. Kde mas jit tam a tam nekoho vystrilet, vysvobodit atd nebo proklat mecem a splnit tohle a tohle a v dalsim questu zase to same. Dyt je to u vsech her stejne. Pribehova linka muze byt zajmava a zabavna at hrajes co chces. Vedlejsi questy at jich je kolik chces v jake hre chces stejne se opakuji porad dokola. Upraveno Únor 4, 2016 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.