Moderators Martinoslav Odesláno Únor 17, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 Pry v 10 dopoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 kuva mám po noční to nedám!! ale přivstanu si ať jsem READY v NEW YORKU!! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.mrazik Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 torres: jestli se k tomu dostanu,tak ja... :)) id: rmrazik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torres Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 (upraveno) ok kdyžtak si tě přidám.. Kdyby ještě někdo hledal parťáka tak moje ID: j3nickk budu kupovat i plnou hru.. Upraveno Únor 17, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Je ta beta v cz? Jinak dneska asi taky zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Já jsem četl, že v beta začíná v 13:00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlady Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Ahoj, nevíte jestli se dá někde ještě sehnat předobjednávka s bonusama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Jaké bonusy myslíš? Jestli ty oblečky, tak myslím, že to dostaneš k jakékoliv předobjednávce - automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Chci se ještě zeptat jakou verzi koupit? Bude třeba nějakej season pass nebo koupit normal verzi a pak vše dokupovat? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 (upraveno) Verzi ze season passem nabizí JRC cena je 2500, já osobně beru normální verzi která ti zaručí opravdu dost zábavy a herního času, potom podle spokojenosti se uvidí jestli se dokoupí season pass . Předobjednávka se pohybuje kolem 1500 Upraveno Únor 19, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlady Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Jaké bonusy myslíš? Jestli ty oblečky, tak myslím, že to dostaneš k jakékoliv předobjednávce - automaticky. Jj myslím s tím oblečkem. Hazma suit, nebo tak nějak. Mě právě překvapilo, že to dřív bylo u toho napsané, teď o tom není ani zmíňka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Beta v cestine neni a jsou tri verze her. Normalni potom gold ta obsahuje season pass a posledni je agent edition. No a kdyz si zahrajes betu mel by se ti osmeho otevrit nejaky bonus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Jede vam to uz??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Já už hraju přes hodinu ale teď mě to dvakrát vyhodilo ze hry!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 tak to je jasný, open beta je natřískaná a ubi servery nebudou klasicky stíhat, takže budou zas půldenní výpadky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Čekal jsem teda lepší grafiku v této gamesce!! :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 takže žádná změna oproti closed beta? tak to ani zapínat nebudu...ztracená hra ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 v grafice se to asi moc nehne no, jinak nevim, jestli level cap je zvýšenej, každopádně... je tam novej single content Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 (upraveno) takže žádná změna oproti closed beta? tak to ani zapínat nebudu...ztracená hra ... :D A co jsi cekal je to otevrena beta pro vsechny ostatni plus jedna nova mise. Nejak nerozumim tomu, proc ztracena hra. A z uzavrene bety se ti ani postava nepresouva proste zase od zacatku. Takze bud si zahrajes znova s jednou novou misi a nebo si pockas do data vydani. Sharku po graficke strance to zase az tak spatne neni, hratelnost taky dobra hra slape neseka se zadne propady. To ze beta spadne to chapu. Verim, ze i obsahu tam bude tri zadky a uz se tesim na datum vydani a na spoustu hodin zabavy. Betu hraji po druhe a spokojenost. Upraveno Únor 19, 2016 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chucky_cz Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 To ze beta obcas spadne chapu taky ale ze mi to spadne trikrat za pul hodiny je opruz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Nezavrhuju úplně grafiku je dobrá akorát jsem čekal od snowdrop trochu více!! Čekal jsem více ostrosti detailů jinak nasvícení a město New York boží!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 To ze beta obcas spadne chapu taky ale ze mi to spadne trikrat za pul hodiny je opruz. Je to mas pravdu a i me to stve. Jen doufam, ze je to problem open bety a do vydani to vyladi. Jen musim rict, ze uzavrena beta mi treba nespadla ani jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 (upraveno) jednoduchá odpověď Open beta dostává nápor co se týče počtu připojených hráčů!! :cheesygrin: No nic po večeři je třeba opět vyrazit do ulic New Yorku!! :wohow: Upraveno Únor 20, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Takze se bavis? A neni to hlavne o tom :-). Nez to pul naroda odsoudi dopadne to dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 19, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Nezavrhuju úplně grafiku je dobrá akorát jsem čekal od snowdrop trochu více!! Čekal jsem více ostrosti detailů jinak nasvícení a město New York boží!!! Jedna se o betu, ve vetsine pripadu kdyz studio vyda betu, jedna se spis jeste o jejich nejakou verzi co meli napr hotovou pred pul rokem. To co vyjde na placce se s tim neda srovnat. Betu spis vydavaji kvuli zvyseni predobjednavek a testovaci zatezi serveru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.