fikuss_cz Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2014 Assassin: pak dej vedet, taky o hre uvazuju Citovat
Assassin Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2014 Určitě vyzkouším na napíšu :) Citovat
Barrii1468628588 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2014 Tak zatím pecka :) Jinak...přišli jste někdo na to, jak upravit rozložení skillů na tlačítka? Nemůžu na to přijít... :D Citovat
Molda22 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2014 Já předobjednával na originalky.cz, psali, že dnes odesílali, ale česká pošta už je asi před vánocema zabržděná, protože mi jen napsali, že balík převzali a o datu doručení mě budou informovat. Což teda znamená, že zítra to určitě ještě nepřijde ("dnes podáte, zítra dodáme", ha ha). Škoda, doufal jsem, že na víkend už to bude doma :( Citovat
Tenebrae Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2014 Mam nahrano 12 hodin a stale jsem v prvni lokaci, do dalsich jsem jen nakoukl abych mel moznost naverbovat nove companiony! Uzasna hra! Citovat
mike03 Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2014 Muzete nekdo srovnat PC a PS4? Citovat
spoock Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2014 Lol, jsem dopadl jako hubkař. Skladem to u nás bodou mít až v pondělí :( Citovat
Susperian Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2014 Zdravíčko pánové, byl by prosím někdo ochotný a zkusil mi zjistit, jestli hra obsahuje polské titulky? Byl bych mu nesmírně vděčný :) Citovat
Barrii1468628588 Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2014 Mě se zdá, že obětovali trochu atmosféru na úkor té rozlehlosti. Atmosféra jedničky byla o dost lepší...ale i tak je to super hra :) Citovat
spoock Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2014 Lol, tak jsem nakonec objednávku stornoval a koupil hru na US PSNku za 1300,- Tož už stahuju!!! Citovat
Barrii1468628588 Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2014 Gz :) A hra obsahuje polské titulky :) Citovat
spoock Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2014 Lol, tak po stáhnutí 5,27 GB jsem konečně mohl začít hrát a po skolení, prvního bosse? Hmm, net by potřeboval krapet zrychlit, by mě zajímalo, kolik GB potřebuju mít, abych mohl pokračovat v hraní. Citovat
mike03 Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2014 Na kompu to je pry pecka, potvrdil kamos. Ja nabusenej komp nemam takze asi na ps4 koupim. Citovat
Molda22 Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2014 Tak mě nakonec hra dorazila nečekaně už dnes. Hraju a zatím super. Jen jsem teď narazil na problém. Odehráno mám asi půl hodinky, uzavřel jsem první rift, dostal se na lvl 2. Což mi odemklo 2 ability body, za které si můžu koupit nové skilly nebo upgradovat současné, jenže mi nejdou použít. Zkoušel jsem jakýkoliv skill, který je odemčený a prostě nic. A aby toho nebylo málo, tak mi v menu hra píše když chci zkusit multiplayer, že multiplayer nemůžu hrát, dokud nebudu mít hru nainstalovanou kompletně. Přitom hra je už dávno kompletně nainstalovaná, tuším něco kolem 50 GB, díval jsem se do settings jestli se nahodou ještě neco neinstaluje na pozadí, ale neinstaluje, hra je komplet nainstalovaná. Divné. No jdu pokračovat :D Citovat
Molda22 Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2014 Tak jsem hrál dále a tuším, že po zabití prvního bose už mi to povolilo ty skill pointy použít. Trochu divné, když Vám tutorial přímo řekne, že si získal skill pointy a že je máš stisknutím X použít, ale hra ti to pak nedovolí udělat, až o pul hodiny později :D Ale to jsou maličkosti. No do vydání zaklínače bude co dělat, mám nahrány 3 hodiny a to jsem neudělal v podstatě nic :D Jen část tutorialu hotová a teď zkoumám Haven, hledám všechno co se dá sebrat, zjišťuju jak tady funguje crafting, vylepšování zbraní a zbroje, atd atd. Citovat
spoock Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2014 (upraveno) Já se ráno probudil a zjistil, že v Rest modu to stáhlo už celkem 20 GB a hra šla hrát kousek dál, ale asi díky tomu stahování to při první sešlosti vytuhlo na nefunkčnosti dialogového menu, kdy nešlo použít. No, tak jsem to vypl a jel do arbeitu. můj trpaslík Othon: http://bit.ly/1v62RI2 Pochlubte se, co kdo má :D Upraveno Listopad 22, 2014 uživatelem spoock Citovat
Tenebrae Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2014 Moje parta ale je to starsi fotka ted uz dlouho jedu Blackwall, Ironbull, Sera a muj mág Mackbeth Citovat
Manoust Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2014 Cus chci se zeptat jak je to s MP, podle toho co jsme se docetl je naprosto oddeleny od singlu. Takze jsou 2 kampane 1 pro singl a druha pro multak nebo se prochazi v MP jen nejake mise ? Diky. Citovat
spoock Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2014 V mp by to melo byt neco jako horda, vlny nepratel, ktere se na vas sypou Citovat
Molda22 Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2014 No jestli se nepletu tak ne, multiplayer v inquisition má být cooperativní plnění tří (zatím) kampaní, které jsou z části náhodně generované, člověk plní různé úkoly, probojovává se dále, postupně leveluje atd. Citovat
MajlloB Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2014 Ale ty video sekvence jak se skubaji to je des to moc dobre neudelali. Citovat
Molda22 Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2014 No taky mě to vyděsilo. Dá se to přežít, ale celkem mě to štve. A je celkem nefér, že o tom nikde není ani zmínka, ale drobné propady FPS u AC Unity se rozmazávaly v každé recenzi a každém članku. Citovat
Manoust Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2014 Dalsi dotaz, v prubehu hrani seka se to moc ? Dival jsem se na video a tam to klesalo celkem casto. Citovat
spoock Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2014 (upraveno) Pri hrani se to nejak nezadrhava, ale ty sekvence jsou nekdy krapet horsi, ale nic podstatneho, v 90% casu je to pohoda. Na to jak je to obrovske, je to v klidu. Jelikoz se to skube i na PCckach, tak je mi to fuk. AC Unity ma problemy jinde, neda se to srovnat. Upraveno Listopad 23, 2014 uživatelem spoock Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.