Umberto Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Rád bych se zeptal,jak funguje multiplayer?Nikde v menu tu možnost nevidím,nebo je to dohromady SP a MP v celém herním světě?Je ta pár trofejí na MP a rád bych je také měl...Jak muzes hrat rivals kdyz jsi prodal vcera PS4? Ale jinak MP a SP je v jednom jak jsi psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Jak muzes hrat rivals kdyz jsi prodal vcera PS4? Ale jinak MP a SP je v jednom jak jsi psal. Hele frajeri,proc me tady porad rozebirate?Jako myslite si,ze Rivals existuje jen na PS4 a ze moje PS4 byla pouze jedna na celem svete?Nebudte najivni a laskave uz se do me nes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Hele frajeri,proc me tady porad rozebirate?Jako myslite si,ze Rivals existuje jen na PS4 a ze moje PS4 byla pouze jedna na celem svete?Nebudte najivni a laskave uz se do me nes....Ještě jsi zapomněl poděkovat za info které jsem ti poskytnul k rivals ohledně MP a SP.P.S. bacha na steroidy:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Jak muzes hrat rivals kdyz jsi prodal vcera PS4? Ale jinak MP a SP je v jednom jak jsi psal. Diky diky,a jak se tam s friendem najdem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Google that Jednodusse receno V menu zalozis hru nastavis jako private / public ..... pak kamose invnes on se pripoji a ty ho uvidis na mape "EASY PEASY LEMON SQUEZY" CT´s CSGO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Někdo na multiplayer?Potrebuji udelat dve trofeje,otazka 15ti minut,obratem samozrejme take pomuzu.Je to trofej chytit frienda pokicajtem a trofej 2x porazit frienda v zavode.Nick NuDiXs,online mohu byt temer kdykoli.Zatim dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Hotovo ;) #Easy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 Taky někdo na online trophy.na oplátku taky pomůžu nick epicvictory666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Taky někdo na online trophy.na oplátku taky pomůžu nick epicvictory666ůžu dnes večer tak olem deté udunaPSku nck:UmbertoCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Jak zvýšit level, dojel jsem kariéru a jsem na levelu 21 a nevím jak dál. Teď už to jde jen v MP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 v speedliste jsi vybereš další mise ke splnění a dostaneš jse až na level 60. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 v speedliste jsi vybereš další mise ke splnění a dostaneš jse až na level 60. Blik cvak,po dohrani ti to ta zenska jasne rika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Už vím ...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Teď má za úkol nasbírat 100 000BODŮ, ale nedaří se mi, než dojedu do garáže vždycky mě sejmou policajti a příjdu o to, celkem je taky problém těch 100klacků nasbírat...nemáte někdo typy jak se to dá dobře udělat? Mě vzali 200 000 šmejdi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Mě vzali 200 000 šmejdi! Nejlepší je závod s policií na letišti,vezmi silnějsí auto,moje oblíbené bylo lambo,to poslední,teď nevím jak se jmenuje.Nastav si odhazovačku,elektřinu a vždy ho znič,za chvíli budeš mít 10x násobek,kousek od toho je opravovna.Pořád to opakuj,stačí když dáš šipku a restart event.Během 10ti minut máš míč a půl a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Nejlepší je závod s policií na letišti,vezmi silnějsí auto,moje oblíbené bylo lambo,to poslední,teď nevím jak se jmenuje.Nastav si odhazovačku,elektřinu a vždy ho znič,za chvíli budeš mít 10x násobek,kousek od toho je opravovna.Pořád to opakuj,stačí když dáš šipku a restart event.Během 10ti minut máš míč a půl a je to. Dík nahrabal jsem takhle už odpoledne milion.. Je to ten závod nahoře na mapě jak se začíná před tima šikanama do kopce, dá se mu tam ujet za 30 sekund a opravana je nahoře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Dík nahrabal jsem takhle už odpoledne milion.. Je to ten závod nahoře na mapě jak se začíná před tima šikanama do kopce, dá se mu tam ujet za 30 sekund a opravana je nahoře :) Jasny,je toho vic,nejlepsi je,kdyz ho znicis.S tim nasobkem mas pak 300K za kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Toho se Bohuzel nezbavis, jinak ja uz na to prisel jak to nabustovat delam kolem 1 500 000bodu za cca10 minut. jj, tebe tam mam, jak prosim te delas takove body ???:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Už to tady někdo psal, možná i já :-) Zvol si herní mod interceptor, do technických vlastností si dej shockwawe a do druhýho slotu Turbo. Já použil závod u takového nájezdu ve tvaru osmičky, je tam i pod mostem safe house. závod začíná právě na nájezdu, počakl jsem jak ke mě přijede policejní auto otočil jsem se do protisměru jeho jízdy a použil shockwawe, potom jsem dal turbo a ujel jsem mu. Když pojedeš chvilku po dálnici, je to celkem rovnej úsek tak tam máš i bezninku kde si opravýš případné poničení auta a doplníš plnej počet vlastností, jakmile plicajtu ujedeš a naskočí ti zlatá medaile tak dáš restart event a poedeš to znovu, no takto to budeš dělat jak dlouho budeš chtít a potom zajedeš do safehousu uložit pěkně body, ze začátku to chce trochu cviku , ale potom se do toho dostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 V prvni rade jsem to chtel vyhodit, pze mi neco vubec neslo a nemohl jsem na to prijit. Ale pak se to rozbehlo a ted uz to drtim. Jen me kolikrat stvou ty Benga..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Jo benga dokážou někdy pořádně zatopit, hlavně když má člověk naškudlený SPéčka, zbytek energie a chce se dostat do garáže :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Na benga už jsem si zvykl, a málo kdy mě sejmou, já teď hraju zase kariéru za poldy a nemůžu si pořád zvyknout, příjde mi to i težší, hlavně časovka, kde narážením dostávám trestnej čas:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 Dá se jim ujet :wohow: jen mě mrzí, že jsou jen dva sloty na zbraně:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Kariera za benga je 100x lehci,komplet 60lvl jsem mel za 6hodin.Tak platinka pro me byla nejdulezitejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jofo282 Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Tie Gold Master 100 zlatych , to mozem mat aj stoho isteho zavodu ci nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.