neyo Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Udelal jsem 718km/h za moment hodim screen :D Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Urcite s turbem! NOOBE :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neyo Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Hhh vis ze ani nevim ( :D) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 (upraveno) Taky vám hra občas dělá hrozné bugy? Občas se hra cukne, většinou když hraju online a kolem dokola moc aut. Nebo se mi stalo, že jsem dojel k závodu a nešel spustit, zmáčl jsem L1, hra vydala zvuk, jakože startuje závod, ale nic se nestalo.. když jsem poodjel a vrátil se zpět, tak už to spustit šlo. Občas některé auta a textury nepřirozeně létají vzduchem. Občas když se rozbiju o skálu, tak mě hra respawne na tu skálu, takže auto klouže bokem a pak se pokaždé rozjeb*e. Nevím, nemám z toho dobrý pocit, proto bych chtěl znát zkušenosti ostatních. Díky ;) Upraveno Leden 29, 2014 uživatelem sensei Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jofo282 Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 mam podobne skusenosti , napriklad si vyberiem nejake auto , vyndem von z mapy a da mi uplne ine auto , nastavim si nejake zbrane da mi uplne ine , a ta trofej chyt 10 mustangou to nechapem , chytil som ich uz aspom 40 a stale nic ,, niekedy je to hrozne nervy mam na to poriadne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 No jak sem uz zminoval 3x zasebou sem zalitl pod texturu, dale kdyz couvate na zavod a mackate start tak vas to muze hodit do zeme a musite reset hry atd atd. :lol: EA GAMES! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jofo282 Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2014 Takze Umberto mal pravdu :D Bust 10 Racers in a Mustang , musis mat ford GT500 shelby a chytit 10 aut , a nie ze chytit 10 mustangov :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jofo282 Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Kto pomoze s multiplayer trofejami ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Duben 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2014 U této hry je strašně zajímavá bazarová cena. Už nějakou dobu po ní pokukuji ale furt se dá sehnat nejméně za 800 kč. Když třeba vezmu třeba Killzone SF, což je určitě větší pecka než NFS, tak ten se dá v klidu sehnat za 400 kč. Takže nezbývá než čekat dál, až to taky klesne na těch 400 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilo790 Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Hra ještě někdo? Potřebují pomoct s online trofejami, taky pomužů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 asi tyden zpet jsem to hral. ale nemam na to vzbec cas :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koste80 Odesláno Červenec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2014 (upraveno) Nazdarek, je to super hra Upraveno Červenec 6, 2014 uživatelem koste80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koste80 Odesláno Červenec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2014 Hra ještě někdo? Potřebují pomoct s online trofejami, taky pomužů. Uz som ti poslal ziadost o priatelstvo a mozeme to dat spolu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilo790 Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 OK, dík. Budu online v sobotu asi od 11h, tak pak mužem ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 Zkoušeli jste už někdo thrustmaster t80 na tydle hře ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Zdravím, chci jsi hru koupit z bazaru, je ve hře nějaký kód, protože to by bylo lepší koupit asi novou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Žádnej kod není,kup z bazaru mám taky a jedu normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudis Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Někdo na NFS, online trofeje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Ake je tu rozlisenie...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuchmi Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 (upraveno) Ahoj, jsem čerstvý majitel PS4 (přechod z PC) a uvažuji o koupi i této hry. Po zkušenostech, kdy mě několik dílů po sobe sklamalo, se však prvně chci zeptat na par otázek o Rivals. 1) Je zde otevřený svět? 2) Do jaké míry jdou upravovat (tunit auta) 3) Je zde nějaký lehký příběh? Nebo se pouze jezdí závody bez většího smyslu? 4) Pochopil jsem ze tu jsou dvě single kampaně? (závodník a policajt) 5) Jak dlouhé jsou jednotlivé kampaně (cca počet hodin) 6) Jakému dílu se to nejvíce podobá? 7) Je zde split-screen pro hru dvou hráčů na jedné konzoli? Díky!! :) Upraveno Listopad 26, 2014 uživatelem Chuchmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.