NobodyAnswers Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Další hra, která měla premiéru na tiskové konferenci Sony, bylo akční RPG MMOčko The Elder Scrolls Online od Bethesdy. To už je nějaký ten čas oznámeno pro PC, nyní jsme se konečně dočkali oznámení konzolových verzí. Majitelé Playstationu 4 si navíc budou moci jako jediní vyzkoušet betaverzi, která bude dostupná před vydáním. The Elder Scrolls Online bude dostupný na jaře příštího roku na Playstation 4 a Xbox One, níže v novince se podívejte na oznamující trailer.Konzolista.cz Trailer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Měla by to bejt dlouhá hra... Podle informací z letošní konference E3 bychom po splnění všech úkolů pro jednu alianci a dosažení levelu 50 měli být ve třetině hry, načež se budeme moci posunout k další ze tří aliancí. „Se svou postavou se můžete levelovat od levelu 1 do levelu 50; to znamená 140 až 150 hodin obsahu,“ řekl nejmenovaný zaměstnanec Bethesdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Na toto se strašně těším ! A na PC by to chtělo exkluzivní CZ překlad při vydání :) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Květen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 Hraje to někdo? Může mi prosím přiblížit hru díky Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fatallty1 Odesláno Listopad 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2016 Zdravím, rád bych se na něco zeptal. Pokud si koupím od někoho již použitou verzi této hry, bude mi vše fungovat jako kdybych si ji koupil v obchodě? Tím myslím, nebude ta verze již vázána na e-mail původního majitele nebo něco podobného? S PS4 teprve začínám, doteď jsem měl jen PC, tak nevím jak to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Listopad 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2016 ak hrate alebo chcete hrat pridajte sa do CZ/SK komunity na FB https://www.facebook.com/groups/1591734741105075/ a poziadajte o prijatie do CZ/SK guildy "Gumovi Medvidci" zatial zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2016 Fatallty1 - ano normálně mužeš využít použitou hru bez jakýkoliv obav, hra je vázaná s tvým učtem PSN, disk je pouze pro spuštění. Chtěl jsem tuhle RPG hru rozjet ale v mém vytíženém repertoáru již není místo na další čas beroucí rpg žánry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fatallty1 Odesláno Prosinec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2016 Díky za radu. Qudrist, hrát určitě budu. Během příštího týdne mi hra přijde, tak se na to vrhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.