NobodyAnswers Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Vrcholem tiskové konference Sony byla dlouhá ukázka z akční MMO hry Destiny, na které pracují vývojáři ze studia Bungie. Ukázána byla Playstation 4 verze, a nutno říci, že Sony věděla, proč vsadit vše právě na tohoto koně. Destiny vypadá prostě úchvatně, což musí uznat každý, kdo se níže podívá na první gameplay ukázku. Sony rovněž oznámila spolupráci s Bungie, výsledkem čehož je exkluzivní Playstation 3 a Playstation 4 obsah. Ten bude upřesněn v následujících týdnech, ale rozhodně se máme na co těšit. Destiny je rozhodně jednou z nejnadějnějších her, jaká je v současnosti ve vývoji.Konzolista.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzayk1468628300 Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 Zdravím, sepsal jsem všechny dostupné informace do jednoho obsáhlého článku tak pokud vás tato gameska zajímá, přijďte si přečíst! http://www.ps4blog.cz/content/vse-co-doposud-vime-o-destiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Přemýšlím že předobjednám abych se kouknul do Bety :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Jaj, konečně mi přišel klíč do bety. Chtělo by to do fireteamu nějaké lidi z CZ/SK, nedáme nějaké předběžné grupy, tedy ti, kteří už mají svou rezervaci do bety? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Ja uz mam taky klič do bety... akorat nevim jestli to aktivovat hned ted nebo jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 no, minimalne na http://www.bungie.net/ si ten kod mužeš sparovat s účtem na PSN, ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 (upraveno) To jsem nevedel... kouknu na to,díky Účet mám sparovanej,a klic od bety zadanej ...ted uz jen cekat az prijde mail ze zacíná beta :-) Upraveno Březen 13, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 Taky dorazila BETA.. jen je od bungie přímo ale z extreního zdroje.. :) nemohu se dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 No tipuju ale ze si jeste tak 3 mesice pockame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 mám info že květen/červen by ji měli pustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zany Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 Chci se zeptat jak dlouho vam trvalo nez prisel klic do bety? Predobjednal jsem pred dvema dny a zatim nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 (upraveno) Me na xzone asi 3 dny pokud si dobre pamatuju.... Upraveno Duben 28, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Červen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 nwm estli to tu pujde ale na bungie.com je už i alfa bodoby armory ve wowku, da se měnit vybaveni a par dalšic hvěci zatim alfa http://kuc.cz/z26cfh jsou tam i funkčni mapy tu se dotoho mužete lognout alpha.bungie.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Hrajete někdo alfu? Sice říkali, že bude jen velmi omezený počet pozvánek, ale zkusil jsem to a usmálo se na mě štěstí. Zatím jsem měl možnost hrát jen chvíli, ale graficky to vypadá skvěle i přes to, že jde teprve o alfa verzi. Hratelnostně zatím ještě těžko soudit, ale zatím určitě spíše pozitivní dojmy, připomíná mi to Borderlands. Uvidíme, zítra se k tomu snad ještě dostanu a zkusím více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Taky jsem zapařil a není to špatné. Grafické ztvárnění se mi zamlouvá. Je to takový mix Borderlands a Rage, ale ostřejší a detailnější grafika. Jinak já jsem nikdy online hry nehrál, tak v tom trošku tápu. Udělal jsem tu story misi a pak mě to navedlo na mapě na takové, řekl bych vedlejší mise, kde pořád jen něco hledám, nebo zabiju 100 procent nepřátel atd. Už jsem jich udělal asi 10 a je to pořád dokola a na stejné mapě což je trošku nuda. Myslel jsem, že až udělám to druhé místo na mapě, kde jsou ty jakoby vedlejší mise, tak se otevře, třeba zase story mise, ale zatím nic. Teda otevřel se mi bokem jakoby jiný svět, kde ale asi musím s více hráči, protože mi to napsalo, že čeká na další, ale to jsem pak vypnul a vrátím se k tomu později. Jinak v tower jsem si vylepšil vybavení, potkal pár hráčů. Je fajn se tak k někomu třeba na chvíli přidat a hrát....Je to zajímavé, ale je to moje první taková hra, takže nevím jestli patří k těm lepším, ale celkově mě to baví. Trošku se mi jen nelíbí fyzika soubojů. Když do nepřítele střílíte, tak sebou ani necukne, jen prostě potom spadne. To jsem vídávál spíš ve starých hrách. A taky absence krve, nebo alespoň nějaké tekutiny mi chybí. Ale celkově fajn. Za mě alfa 8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 da se ještě nějakým způsobem ten klíč do alfy získat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Nejsem si 100% jistý, ale tuším, že ne. Mám pocit, že jsem četl, že kdo nedostane klíč do pátku, už se do alfy nedostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 skoda, hrozne bych si to chtěl zahrát :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Nekdo online na devils lair?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Tak po pár dalších hodinkách už moje pocity nejsou tak pozitivní. Těžko říct, jestli ty věci, které se mi moc nelíbí jsou kvůli toho, že jde o alfa verzi nebo to prostě nebude ani ve finální verzi. Jak jsem psal výše, graficky hodně povedené, střelba a celkově ten pocit ze soubojů, zbraní, zvuky atd, opravdu super. Ale vzhledem k otmu, že má jít svým způlsobem o open world hru a to celkem velkou, tak mi ten svět připadá absolutně prázdný a nic mě nemotivuje k tomu někam chodit, něco prozkoumávat atd. Jediné co se dá dělat je střílet. Nikde jsem za těch pár hodin hraní nenašel žádné předměty, žádné truhly nebo něco na ten způsob, prostě vůbec nic. Přitom člověk intentář má, zbraně, zbroje, atd ve hře jsou. Prošel jsem X budov, X komplexů podzemních, X jeskyní atd a nikde vůbec nic. Jen střelba, střelba, střelba. Uvidíme jestli se to v betě nebo ostré verzi nějak změní, ale tohle je pro mě zatím zklamání a asi to rozhodne o tom, jestli hru potom koupím nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Tak já jsem našel asi tři bedny, ale vždycky v nich byly peníze, nebo co to je to. Já bych chtěl vidět i jiné lokace. Všechny úkoly se odehrávají na té mapě old Russia, či jak se to jmenuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Lidi co řešíte...Vždyť je to Alpha verze...Jiný světy budou..ale v Alphe pochybuju...jinak me to baví a už jsem udělal všechny lokace na legend...jinak jsem zkousel Multiplayer na malé mapě se zabíráním stanovišt a to jako jediný mě fakt nechytlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Lidi co řešíte...Vždyť je to Alpha verze...Jiný světy budou..ale v Alphe pochybuju...jinak me to baví a už jsem udělal všechny lokace na legend...jinak jsem zkousel Multiplayer na malé mapě se zabíráním stanovišt a to jako jediný mě fakt nechytlo... Kolego a jak poznám na jaké urovni jsem lokaco dokončil, když ty na legend? Kde se to zobrazuje a jaké jsou možnosti dokončení. Jako třeba amatér, veterán a legend? .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Lidi co řešíte...Vždyť je to Alpha verze...Jiný světy budou..ale v Alphe pochybuju...jinak me to baví a už jsem udělal všechny lokace na legend...jinak jsem zkousel Multiplayer na malé mapě se zabíráním stanovišt a to jako jediný mě fakt nechytlo... Co řešíme? :D Alpha je právě od toho, aby lidi řešili co nejvíce věcí, vývojáři to sledovali a na základě toho feedbacku pracovali dále na hře, dělali třeba úpravy, opravy, změny apod. Takže právě proto, že je to alpha je třeba vše řešit a co nejvíce. Jedině tak se hra může stát ještě lepší, na základě feedbacku od hráčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 ano, ale je nesmysl si stezovat na nedostatek lokaci, ktere jsou z duvodu (pouze) alfa verze dostupne.. jasne ze v plne hre toho bude daleko vice.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.