Mígl Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Jde někomu Destiny, mě píše at upgraduju na Playstation plus přitom ho mam ale jde jen singl.. pvp a ostatní na co je potřeba plusko nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Mám pocit ze by měl být update vetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 Kdo nehrál a chce vyzkoušet tak je na PS store ke stažení demo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 Dneska je venku nové DLC zkoušeli jste to? mě to čeká až dorazím domů z práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 čau klucí... Plánuju kupovat Destiny, ale nevím jaký to vlastně je.... Hrál jsem tu demoverzi a celkem mě to bavilo, ale bohužel nemám nikoho s kým bych to hrál. Navíc ta trial verze byla krátká. Vyplatí se do Destiny investovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 (upraveno) čau klucí... Plánuju kupovat Destiny, ale nevím jaký to vlastně je.... Hrál jsem tu demoverzi a celkem mě to bavilo, ale bohužel nemám nikoho s kým bych to hrál. Navíc ta trial verze byla krátká. Vyplatí se do Destiny investovat? Díky Ahoj, pokud to nemáš s kým hrát tak je to horší, sice je tam "matchmaking" přes který se dají dělat "strajky" (skupinovy mise), ale na raidy nejsou pokud vím (už hru nemám). Jinak co se mě týče, po dohrání kampaně mě to nějak přestalo bavit, protože v podstatě děláš už pak všechno pořád dokola aby jsi dostal nějaký lepší vybavení a tím si povýšil "light lvl", případně aby jsi si mohl koupit fialový vybavení tak musíš mít pro změnu "vanguard" body, které získáváš zase z plnění odměn a strajků. Jako když člověk má s kým hrát a má dost času, co tomu chce věnovat je to asi dobré. Já ten čas tomu věnovat nechtěl už, protože mi poměr zábava/hodinu vyšel negativně. Vyměnil jsem to za Diablo 3 a je klid, tam je grindování aspoň odměněno rychleji :D Ale toto je pouze můj názor a pokud na to máš peníze a láká tě to, tak nejlepší je to zkusit sám špatná hra to není jen záleží na stylu hraní :) Nějaký čas tě to bude bavit určitě a když koupíš bazarovou hru tak ušetříš něco :) Upraveno Prosinec 19, 2014 uživatelem Fenri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 pokud nemáš partu dobrých kamarádů se kterýma to budeš hrát, tak to neukupuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Shanime hráče na hraní raidu, jsme 4 fotri, kteří by radi chodili pravidelně raidy, tak pokud mas zajem tak mi písni, moje psn je fikuss_cz ...PS: radi se vším pomuzeme ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Fikussu že neřekneš klidně se přidám. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Ok pecka...prijd nekdy do party...domluvime podrobnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 (upraveno) zdravím chlapáci, Zkoušel jsem betu na x360 a po asi 10vteřinách jsem to vypnul. Ačkoli jsem byl 6let majitelem xboxu, nikdy mě nebrala série Halo. Destiny jsem hrozně dlouho odkládal, ale teď přišla doba změny :) Mám hru asi 4dny (lvl15) a přímo "masakrálně" mě to chytlo ;) Absolutně jsem se vyhýbal tomu "hype" co se dělo než hra vyšla. Co jsem očekával, to jsem dostal! prostě řežba, řežba a zase řežba :) Zatím jsem nehrál s nikým z friend listu a baví mě to i samotného. Každopádně bych chtěl vyzkoušet raid, kdybych se mohl k někomu přidat. pařbě zdar ;) Upraveno Prosinec 22, 2014 uživatelem Thunderr CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 Tak na RAID min. 28 level jinak mas smůlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 Tak na RAID min. 28 level jinak mas smůlu... s tím, jak mě to chytlo, tam budu za chvíli ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 zaslechl jsem něco o nějakém omezení pro hráče bez dlcka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 MNO nevím nevím....každopádně držím palce....jinak pokud budeš chtít..prindi někdy do party, hrajem téměř každý den, můžeme ti helpnout s destiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 díky, jakmile dosáhnu optimálního levelu tak se uslyšíme ;) jen, ve vší slušnosti, jaká je věková skupina? Nerad bych, aby na mě začlo pískat něco desetiletýho:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 Jak jsem psal výše jsme 4 fotri ve věku 25 - 31, jsem ze skupiny nejstarší.. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 lol, mě to fotrování teprve čeká, za měsíc 30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Kucí kdyby někdo chtěl tak ať si mě přidá (jasonxcz)... Teprve sice začínám, ale tak přes vánoce snad stihnu něco nahrát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaluthino Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 taky jsem zacal lvl 10 kdyby nekdo chtel muze pridat (fekyla59) a muzem neco podniknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 CHCI se ještě zeptat.. Jde nějak změnit vzhled postavy? :D já si udělal totálního hnusáka, protože jsem hrál demo a řekl se že mě to bavit nebude.. No baví mě to a nechce se mi to hrát od znova.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 CHCI se ještě zeptat.. Jde nějak změnit vzhled postavy? :D já si udělal totálního hnusáka, protože jsem hrál demo a řekl se že mě to bavit nebude.. No baví mě to a nechce se mi to hrát od znova.. :D Zatím jsem to nikde nehledal, každopádně stejně si nastavuješ jenom ksicht a ten máš po většinu času zakrytej helmou. A abych v Toweru sám sebe do nekonečna prohlížel, tvl nejsem teplej :D Pokud sis teda nenastavil ženskou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Ne tak já si ho taky právě neprohlížel... prostě random a jdem hrát.. :D Ale tak je to fuk stejně jak říkáš mám furt helmu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 hraješ teď nebo je PSN pořád spadlé skrz ty tupounky z Lizzardu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
punit50 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Zdravím. Chci se zeptat. Když chci hrát single player musím mít PS+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.