Navrc Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 three of coins dostalo krutej nerf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 Three of coins by melo mit zvysenou sanci na drop exotic engramu. Pry malo ale melo by... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 Three of coins by melo mit zvysenou sanci na drop exotic engramu. Pry malo ale melo by... Jen z bossů nebo z jakyhokoliv enemáka? Nekde jsem zkoukl video kde je i navod na farmeni. Coinů mam asi 80 tak nevím za co utratit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 Musí to být tzv Ultra- poznáš to tak, že má žlutej health bar a když na něho zamíříš, tak ma u health baru lebku se skříženýma hnátama. Jinak ten nerf se týká toho, že už nejde donekonečna farmit jeden boss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 Musí to být tzv Ultra- poznáš to tak, že má žlutej health bar a když na něho zamíříš, tak ma u health baru lebku se skříženýma hnátama. Jinak ten nerf se týká toho, že už nejde donekonečna farmit jeden boss Ano tzn. Jdi oryxe a mas sanci na exotiku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 za pět minut dva exotic engramy. Z jednoho bosse. Farmit to jde. Ted jsem zkoušel. Padl mě Suros Regime 290 attack a ruce Sealed Ahamkara Grasps 290 defense Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Září 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2015 Ano tzn. Jdi oryxe a mas sanci na exotiku :-D Na Oryxe to prej nefunguje. Včera odzkoušeno. Byl to dlouhej boj, ale dacan je dole :) parádní raid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navy Odesláno Září 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 Zdravím, našel by se nějaký aktivní klan na všechno hraju Destiny už nějaký pátek, akorát můj starý klan už není tak aktivní, tak hledám náhradu, abych si pořádně zahrál ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 Zdravím, našel by se nějaký aktivní klan na všechno hraju Destiny už nějaký pátek, akorát můj starý klan už není tak aktivní, tak hledám náhradu, abych si pořádně zahrál ;) Pridej si me na psn tokyno_rksqd, mame klan a ted zrovna hrajem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Při první procházce raidem s naší partou jsme zvládli Gorgorotha bez smrtí. Chvíli nám trvalo, než jsme přišli na ten systém, jelikož jsme nepoužívali žádný guidy na YouTube jako většina. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 koukám že v Bungie jim hodně rychle došla fantazie na moby. :) Třetí DLC a pořád to samý jako ze základní hry akorát jiná barva. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Ja kdyz jsem to hral ze zacatku, tak jsem mel problemy s castym padanim hry. Error a hlasky tipu problem s interntem, coz me dost odradilo. Dali to nejak do poradku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Mě Destiny snad nikdy nespadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Tak nejak akorat nekdy se mi stalo ze jsem se nelognul na po 1 ze to hodilo chybu se servrem ale pak to slo pokud to nebylo ofline. btz uz to zacne :D http://planetdestiny.com/iron-banner-coming-soon/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 (upraveno) Na Oryxe to prej nefunguje. Včera odzkoušeno. Byl to dlouhej boj, ale dacan je dole :) parádní raid Mně teda padly exotic ruce na 290 z Oryxe :D :D edit: kamaradovi exotic ruce a primarka ;) Upraveno Září 30, 2015 uživatelem Zelvak23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 (upraveno) Dnes je další šance získat Black Spindle v Daily Story Upraveno Září 30, 2015 uživatelem tokyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 o tech nahodnych dropech v daily heroic se da dozvedet vice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Dnes je další šance získat Black Spindle v Daily Story[ATTACH=CONFIG]30131[/ATTACH] Je to horší jak Raid :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 o tech nahodnych dropech v daily heroic se da dozvedet vice? Podle mě to neoznamuji dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 o tech nahodnych dropech v daily heroic se da dozvedet vice? Neohlašují to vůbec, musí na to hráči přijít sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 uz jsem si nasel stranky,kde to najdu. V poho:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Dobra hracska komunita je na planetdestiny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Zdar, založil jsem na PSN komunitu Czech Gamers pro Destiny, tak se přidejte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Uz je rozjeta Destiny CZ&SK, je asi zbytecny zakladat dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Je jich asi 30 těch skupin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.