miz012 Odesláno Únor 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2016 (upraveno) Ahoj, jak si spravne overim, ze mam korektne aktivovany The Taken King? Poznam to hned na zactku hry? Jako ted jsem stahoval nejaky 18 GB update. Kdyz hru spustim, tak vidim obrazovku (ktera chce potvrdit "x") velkym logo Destiny a podtitul The Taken King... Pocitam, ze kdybych TK nemel, tak tam vidim jen Destiny... Mam pravdu? Upraveno Únor 14, 2016 uživatelem miz012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2016 je tomu tak, posli mi pak do pm tvuj psn, a nekdy ti pomuzu. uz jsem to dlouho nehral,ale proc si to obcas nepotrenovat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RioCZ Odesláno Únor 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2016 Čaute , chci se zeptat zda-li, když koupím bazarovku Destiny:The taken king (legendary edition) , bude hra obsahovat oba datadisky. Nebo jestli se náhodou nemůže stát, že tam bude jen základní hra a k datadiskum se nedostanu, protože třeba jsou klíče už někde zadány. Někde jsem se totiž dočet, že hra je pouze základ a k tomu jsou klíče kterýma si odemknu ty datáče. Díky moc za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Únor 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2016 Hra má na placce jen základní hru a v obalu je přiložen jeden kód na všechny 3 dlc. Takže vybírej jen tam, kde je jasně napsáno, že kód nebyl použit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Únor 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2016 (upraveno) Přesně tak... Ty kusy co se prodávají jako TTK jsou jen obyčejné destiny, protože na DLC tam jsou kódy. Musíš najít třeba za slušnou cenu novou, nebo proste nepoužitou Upraveno Únor 26, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RioCZ Odesláno Únor 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 (upraveno) děkuju moc za info Upraveno Únor 28, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Březen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2016 kdo chcete můžete si mě přidat na PS4 nick : KnedlomanCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 Zdárek všichni, hrajete ještě někdo raidy? Dnes v 19:00 jdem po dlouhé době Oryxe. Budeme mít nejspíš 2 volná místa. Kdyby se chtěl někdo přidat, tak psn Ceph-Thunder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bauch Odesláno Květen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 a Hard nebo normal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Květen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 Hard, ale mělo se hrát včera :) Další hru jdeme v pátek, ale tam už máme full stav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2016 Nové DLC, které by mělo vyjít na podzim by se mělo jmenovat Rise of Iron. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tlemi Odesláno Červen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2016 Čau, kdyby někdo chtěl přidejte si mě do přítel a můžeme spolu záhrát Destiny... PS4 nick evzenosaurus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertus Odesláno Červen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2016 Zdar , chci se zeptat zda se obtiznost striku zveda spolu s lvlem postavy s kterou ho hraju , nebo je pevne dana . Kdyz na strike treba lvl 12 vlezu s 20lvlem postavy a ke me to hodi dva lvly 14 , bude to pro me na dloubani v nose , nebo to zohledni muj lvl , pokud tedy strike zalozim ja . Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sandys87 Odesláno Červenec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2016 (upraveno) Ahoj, rád bych si prošel Oryxe Ještě jsem ho nedohrál komplet... Nemám kámoše co hrají Destiny a parta lidí se celkem špatně shání. Hraji za titána (323). PSN: Manolo_CZ Díky a přidejte si mne klidně Upraveno Srpen 13, 2016 uživatelem Sandys87 aktualizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesiash21 Odesláno Červenec 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2016 Ahoj můžu taky pomoct s raidy, nightfally apod.Mám hunter 334 a warlock 333 tak si mě můžete přidat banicekCZ Sandys87 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.