Junior Moderators basildon Odesláno Červen 12, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Na Livku je nyní zdarma pro majitele Zlatého (Gold) účtu hra Fable 3 s českými titulky, kdo máte zlaté členství a hru nevlastníte, tak stahujete! Dále pak mají být zdarma od 1.7.2013 další 2 hry a to Halo 3 a AC2, samozřejmě jen pro majitele Zlatého členství! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Díky, už stahuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonnieOSullivan Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Jak je to když bych si zakoupil zlaté členství třeba jen na týden a ty hry si stáhl? 1) Šlo by to stáhnout jen s chvilkovým GOLDem? 2) Fungovaly by ty hry i po vypršení GOLDu? Díky za odpovědi na tyto 2 otázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 16, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 1) to netusim,mam Gold na rok,ale myslim ze mesicni by mohl stacit,to by ti mohl rict kdo ho ma na kratkou dobu a jde mu to stahnout 2) podle me by mely fungovat,byla by blbost muset mit Gold abych mohl hrat hru co jsem stahl v akci,ale to by melo byt napsano u hry v pravidlech,ale ty jsem necetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan53 Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 (upraveno) mozna jsem marnej, ale ja to tam nemohu nikde najit. kde je ta sekce? uz jsem to nasel. ja to hledal na xbox.com a ne v dashboardu Upraveno Červen 16, 2013 uživatelem milan53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 21, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2013 Dohledal jsem další info o hrách zdarma pro GOLD členy: Nabídka bonusových her Hry se zlatým členstvím platí od 10. 6. 2013 do 31. 12. 2013 pouze pro Zlaté členy. Měly by vycházet 2 hry měsíčně a to vždy 1. a 16. dne v měsíci! http://www.xbox.com/cs-CZ/Live/game-with-gold Jen dodám, že po zakoupení vám hra zůstane již navždy a bude přivázána k vašemu účtu, i když už nebudete Zlatí členové nebo ji třeba smažete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Červen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 Mám problém, mám roční členství,ale když jdu stahovat tak to chce kartu nebo nejaký kód :( poradite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 23, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 A jakou hru chces stahnout?Nyni je jen Fable 3 az do 30.6. zdarma,zadna jina hra! Ja jsem dal ze to chci stahnout za MS points misto penez, potvrdil a stahlo se to,delal jsem to pres PC, ale pres XBox by to melo byt taky v pohode! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Červen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 to ja vim ze jen fable 3, ale kdyz ho dam tak mi to napise at zadam bud credit card nebo code Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 24, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 Zkus to pres PC,ja to tak delal,pak jsem zapnul Xko a zacalo to stahovat! Kreditni kartu tam nemam ulozenou,mam jen MS body tak netusim kde je problem! Mam cz ucet na Xku,mozna jestli mas jiny tak to nejde,nevim! V Xku kdyz vyberes hru,tak dej koupit za MS points (zmackni X) a melo by ti to jit stahnout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 mam taky cesky ucet. kouknu jeste na to kdyztak LemijuCZ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 25, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Kdyz budes stahovat tu hru dej koupit za MS points na za penize a melo by ti to jit stahnout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 Jedno info! Když nemáte gold, řekněte kámošovi s goldem, ať Vám půjčí profil a stáhněte si to přes jeho profil (Jako první) na svůj xbox. Poté to budete moci hrát i s free účtem a kámoš s goldem si to doma stáhne znova zadarmo a hrajete oba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Zrovna jsem objevil dalsi hru pro "zlate cleny" zdarma - Spartacus Legends. Sice je to jen 'arkada', ale za ty penize to neni spatne. ;o) Tuhle 'arkadovku' pro "goldare" asi uz znate vsichni - Crash Course 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Ten Spartacus je free? Nebo je to free2play a musíte si pak stejně něco koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 28, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Spatracus je zdarma, protože je to online bojovka, takže kdo nemá GOLD nehraje a je free2play, takže si můžeš vylepšovat svého bojovníka za prachy, ale nic pro mě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 http://www.xbox.com/cs-CZ/Live/game-with-gold Tak tady máme další hru free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadowinek Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Osobně jsem čekal, že free budou hlavně normální hry a ne arcade games :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 jn, taky jsem doufal v něco víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunkeIngwer Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 No já nevím ale mě to píše že hra je za 800 MP pořád a navíc free games with gold mám furt jen Fable 3...Kde se asi stala chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 1, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Nejak jim to blbne,rano tam byla nejaka tahova strategie,ted to vyhazuje ze stranka neexistuje a stale to nabizi Fable 3! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 Tak uz to funguje (Defense Grid), ale docela zklamaly. Hlavne kdyz slibovaly ze zacnou s Halo 3 a AC 2... :O( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 2, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 Je jedno jestli zacnou nebo skonci temi hrami,hlavne ze budou! :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 To zas je jen akce, aby z lidí ještě vyždímali prachy za Goldy a teď nám tam nahážou stupidní arkádovky :D Ne, dělám si srandu snad to bude časem lepší a vlastně pořád lepší něco než nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 Tady jsou nějaké hry ve slevě od 99,50Kč kdyby měl někdo zájem :psp: http://marketplace.xbox.com/cs-CZ/Promotion/UltimateGamesSale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.