Zelych Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Zdravím, shanim někoho, kdo by mi flashnul Xbox 360S z okolí Trutnova? Našel jsem si v seznamu flasherů člověka z Vrchlabí, ale maily se mi vrací s tím, že má plnou schránku a na ICQ nereaguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Máš ode mě SZ a jinak pokud to nemusíš mít z okolí Trutnova,tak ti poradím ještě 2 borce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelych Odesláno Červen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Mám tip od kamaráda na člověka z Pardubic, ale to už je přeci jen krapet z ruky, tak shanim někoho poblíž, třeba HK by ještě šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrst Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 (upraveno) Téma, které mě zajímá. ;) Našel jsem týpka z Lázní Bělohrad. Ale i tak je to trochu z ruky. V místě by to bylo fajn. Jinak ceny taky nemá příliš zajímavý, ale třeba už zlevnil :D Je pravda, když k tomu připočteš poštovné a riziko poničení konzole, když budeš posílat poštou... :blink2: (Už jsem o konzoly takhle přišel - naštěstí to pošta uznala, ale i tak to nezaplatila celé :cry:) P.S. Nebo se domluvit a zajet tam společně. Aspoň by byly nižší náklady na dopravu. Upraveno Červenec 19, 2013 uživatelem Petrst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrst Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 V Trutnově se asi tímto nikdo nezabývá... Tak tedy nejblíž Pardubky či ty Lázně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelych Odesláno Srpen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 Petrst: já jsem se rozhodl, že se asi o víkendu vydám do Pardubic osobně... Akorát, že to prý dělá do druhého dne, což se mi úplně nehodí tam jezdit 2x. Uvidim, jestli se mi s nim podaří se domluvit že bych mu to tam nějak ráno dovezl a navečer se pro to zastavil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelych Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Tak jsem se domlouval s člověkem z Pardubic a dělá ve firmě, která má pobočku ve Svobodě, a nechalo by se prý domluvit aby mu to někdo dovezl. Jinak by mi to udělal v podstatě na počkání (do 2 hodin) když bych si dojel do Pardubic. Ale když jsem si konzoli rozdělal, tak jsem zjistil že mám mechaniku DG-16D5S, která prý flashnout nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 (upraveno) Je možné flashnout všechny mechaniky, které kdy v Xbox 360 byly a jsou. Obrázek o kvalitách tohoto "flashera" si po jeho vyjádření jistě dokáže každý představit (-: Informace týkající se Lite-On DG-16D5S jsou dostupné zde: http://console-forum.net/tema/146524 Příště by to chtělo trochu snahy a hledat (-; Upraveno Srpen 9, 2013 uživatelem Rendis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrst Odesláno Srpen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 To Rendis: Odpověděl bych stejně ;) LTU to vyřeší. Já mám starší Lite-On 16D4S, takže bych to měl mít o něco lepší. Taky bych to nejraději řešil osobně. Škoda, že Rendis je z Teplic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.