Zelych Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2013 Zdravím, shanim někoho, kdo by mi flashnul Xbox 360S z okolí Trutnova? Našel jsem si v seznamu flasherů člověka z Vrchlabí, ale maily se mi vrací s tím, že má plnou schránku a na ICQ nereaguje... Citovat
lubas Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2013 Máš ode mě SZ a jinak pokud to nemusíš mít z okolí Trutnova,tak ti poradím ještě 2 borce. Citovat
Zelych Odesláno Červen 13, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červen 13, 2013 Mám tip od kamaráda na člověka z Pardubic, ale to už je přeci jen krapet z ruky, tak shanim někoho poblíž, třeba HK by ještě šel. Citovat
Petrst Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2013 (upraveno) Téma, které mě zajímá. ;) Našel jsem týpka z Lázní Bělohrad. Ale i tak je to trochu z ruky. V místě by to bylo fajn. Jinak ceny taky nemá příliš zajímavý, ale třeba už zlevnil :D Je pravda, když k tomu připočteš poštovné a riziko poničení konzole, když budeš posílat poštou... :blink2: (Už jsem o konzoly takhle přišel - naštěstí to pošta uznala, ale i tak to nezaplatila celé :cry:) P.S. Nebo se domluvit a zajet tam společně. Aspoň by byly nižší náklady na dopravu. Upraveno Červenec 19, 2013 uživatelem Petrst Citovat
Petrst Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2013 V Trutnově se asi tímto nikdo nezabývá... Tak tedy nejblíž Pardubky či ty Lázně... Citovat
Zelych Odesláno Srpen 7, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2013 Petrst: já jsem se rozhodl, že se asi o víkendu vydám do Pardubic osobně... Akorát, že to prý dělá do druhého dne, což se mi úplně nehodí tam jezdit 2x. Uvidim, jestli se mi s nim podaří se domluvit že bych mu to tam nějak ráno dovezl a navečer se pro to zastavil? Citovat
Zelych Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2013 Tak jsem se domlouval s člověkem z Pardubic a dělá ve firmě, která má pobočku ve Svobodě, a nechalo by se prý domluvit aby mu to někdo dovezl. Jinak by mi to udělal v podstatě na počkání (do 2 hodin) když bych si dojel do Pardubic. Ale když jsem si konzoli rozdělal, tak jsem zjistil že mám mechaniku DG-16D5S, která prý flashnout nejde... Citovat
Rendis Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2013 (upraveno) Je možné flashnout všechny mechaniky, které kdy v Xbox 360 byly a jsou. Obrázek o kvalitách tohoto "flashera" si po jeho vyjádření jistě dokáže každý představit (-: Informace týkající se Lite-On DG-16D5S jsou dostupné zde: http://console-forum.net/tema/146524 Příště by to chtělo trochu snahy a hledat (-; Upraveno Srpen 9, 2013 uživatelem Rendis Citovat
Petrst Odesláno Srpen 14, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2013 To Rendis: Odpověděl bych stejně ;) LTU to vyřeší. Já mám starší Lite-On 16D4S, takže bych to měl mít o něco lepší. Taky bych to nejraději řešil osobně. Škoda, že Rendis je z Teplic... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.