Romix Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Objednal jsem si uz par her pres internet a stane se a to dost casto, ze mi dorazi hra kde je stred krabicky polepen "nadhernou" a "vkusnou" bilou samolepkou. Ta nejde zrovna lehce odstranit. Kterej blb vymyslel, aby to lepili primo na krabicku? Proc to nenalepi radeji na tu folii, kterou stejne vyhodime? Mate nejake zkusenosti s odstanenim? Hry sbiram a tohle uplne kurvi dojem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 zkus to namocit a proste to nejak zkusit seskrabat jinak nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Taky mě to štve, jinak to zkus seškrabnout ten papír opatrně a lepidlo jsem dával dolů odlakovačem na nechty :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Ahoj, před cca rokem jsem si na to koupil v barvách - lacích speciální odstraňovač samolepek. Stačí samolepku přetřít tím sajrajtem, počkat pár vteřin, pak jemně sloupneš celou samolepku. Zbytky lepidla na krabce pak jen přejedeš hadrou a lepidlo zůstane na hadře. Odpoledne budu mít trochu víc času, tak sem napíšu přesný název odstraňovače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Jo to bude nejlepsi reseni, protoze ty jejich samolepky, to je fakt hruza des... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Takže jmenuje se (překvapivě) Odstraňovač nálepek a je od firmy HG. Najdeš ho třeba tady http://www.uni-max.cz/hg-odstranovac-nalepek-a-lepidel/d/ ale myslím si že bude k dostání skoro v každé lepší prodejně Barev - laků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Jeva tohle není třeba. Složení toho odstraňovače je jen technický benzín. Kupte si buď ten, nebo stačí i benzín do zapalovače. Obojí je levnější (pokuď nekupujete ten zipo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.