Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Samovolné probouzení PS Vity během spánku


Locksley

Recommended Posts

Zdravím všechny majitele PS Vity,

již od zakoupení této konzole pozoruji, že se PS Vita během spánku cca. každých 10 minut probouzí. Myslím to, že pokaždé začne modře blikat PS tlačítko. Podle reakcí některých uživatelů vím, že to není jen můj problém. Je tento jev normální? Psal jsem i na podporu Sony, kde jsem se ptal i na černé fleky na displeji, ale odpověděl jen nějaký Slovák, který tomu zřejmě vůbec nerozumí. Přikládám můj mail a jeho odpověď:

Dobrý den,

vlastním konzoli PS Vita a během jejího používání jsem zaznamenal několik problémů. Prvním problémem je samovolné probouzení během spánku. Když je konzole uspaná, tlačítko PS začne cca. každých 10 minut blikat. Zbytečně se tak spotřebovává baterie. Je tento jev normální? V přiložených manuálech jsem o tom žádnou zmínku nenašel.

Druhým problémem je špatný displej. Když na konzoli hraji večer potmě, jde na displeji vidět velký černý flek. Jde si toho všimnout i během dne, když třeba hraji nějakou hru v temném prostředí. Dalo by se s tím něco dělat? V manuálu jsem o tom opět nenašel žádnou zmínku, mělo by se tak jednat o vadu displeje.

Děkuji za vyřízení a přeji Vám hezký zbytek dne.

Dobry den

pokial je tam chyba dosplaya, prosim reklamujte konzolu v nasom servise pripajam cislo 272 650 240

V pripade jakychkoliv otazek, nas nevahejte kontaktovat prostrednictvim prislusnych kontaktnich adres, uvedenych na cz.playstation.comS pozdravemStefan BohacPlayStation podpora+420 225 341 407podpora@playstation.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Upřímě nevím, co přesně signalizuje poblikávání home tlačítka ve spánku, jestli je to pouze u notifikací při zapnuté wifině, nebo něco jiného. Každopádně to dělají všechny vity a ničemu to podle mě nevadí, takže to neřeším. Pokud si chceš prodloužit výdrž ve spánku (=několik dní), tak vypínej notifikace, bt a wifi, nebo používej flight mode.

Jinak co se týče tmavších skvrn na diplayi, které jsou viditelné pouze na černém pozadí v absolutní tmě (pokud to máš na mysli), tak to je běžná vlastnost OLED displayů a mají to i například některé telefony. Nejedná se o chybu. Pokud máš na mysli ale černé (mrtvé) pixely, tak to vada je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu