tomi28 Odesláno Červenec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2013 Ahoj lidi stáhl jsem hry a asi u 4 her mi to v programu xbox image browser po tom co jsem je chtěl rozbalit přístup byl odepřen!! Nevíte někdo co s tím?? Vypadá to jako chyba hry ale stahoval jsem hry z českých stránek (cztorrent) i cizích a stává se to furt, poslední dobou častěji, díky moc za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi28 Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2013 Projel jsem hru i v programu abgx360 a vse ok napsalo to ze je v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červenec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2013 Takhle se to chová když ti běžicí antivirus blokuje přístup k .xex souborům (xbox executable). Vypni ho a zkus to rozbalit znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi28 Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2013 Zkusil jsem to a píše to tu chybu furt :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vindigo Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 Ahoj Tomi28, Měl jsem stený problém u novějších her, použil jsem na to jiný software a to Iso2GOD v1.3.6 a ten stím neměl problém a hry mi v xboxu běží. moje rada nějak moc neřeší problém s xbox image browserem, ale zase si zahraješ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave1231468624672 Odesláno Červenec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 Pokud stále nevíš co s tím podívej se sem:http://www.se7ensins.com/forums/threads/solution-how-to-fix-access-denied-in-xbc-or-xib.890617/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.