Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejdou mi přetáhnot hry


orec

Otázka

Může mi prosím někdo pomoc. Když si otevřu složku iso a dám kopírovat z PC do složky a vždy tak v půlce mě to spadne a vyskočí mě hláška Nelze zkopirovat.Zadany soubor nelze nalézt.Zkontrolujte zadání názvu souboru a cesty. Prosím co s tím? Mám ještě jedno psp a tam v pohodě. Děkuju moc předem za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

To vypadá, jako když máš na tom PSP špatné USB nebo špatný (předřený) kabel a ty nechtěně do toho kabelu či PSP strčíš a tím pádem se PSP odpojí z PC. Zkus vyndat paměťovku a dát ji do čtečky karet a zkopírovat to přes ní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já právě přemýšlím,že si koupím čtečku a budu nahrávat přes čtečku. Flash mě bude stát 200 až 300kč a čtečka do 200kč. Ale jako jo,štve mě to,jsem celkem puntičkář. Asi dvě hry jsem ze začátku stahnul,pak to už nešlo a nakonec se to přeplo do té modré obrazovky a ať jsem dělal co jsem dělal,tak to vždy skočilo do té modré obrazovky. Nakonec asi můžu být rád,že to jede. A stejně jsem psal asi třem flasherům co jsem našel na netu a nikdo neodpověděl. Ale mrzí mě to,byl to dárek. Jinak vše jede jak má včetně netu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu