liborpoulik Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Zdravím, chci si pořídit rgh a externí hdd, v návodech není podstatná informace jaká kritéria musí takový hdd splňovat, samozřejmě naformátovaný na fat32.Mohu tedy koupit jakýkoli? Mám zálusk na tenhle http://pevne-disky.heureka.cz/western-digital-my-passport-g2-750gb-wdbbep7500abk-eesn/, tento hdd má rozhraní usb 3.0, četl jsem , že se někomu kdo po zhruba 20 mintách ve hře dohrál 1. misi hdd vypnul (po několika minutách nečinnosti) ,poněvadž to tak má nastavené a nemohl pokračovat dál , protože mu xko hdd nevidělo. Jaká je tedy pravda? Nebude lepší koupit jen usb 2.0.Mohu tedy použít jakýkoli externí bez ohledu na rozhraní a formát disku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 Hele co mam zkušenosti, tak 2.0 bohatě stačí (navíc by musel být 3.0 port i v xboxu, což nemá, takže Ti to je vlastně k ničemu). Omezení je potom v kapacitě disku, protože xbox rozpozná maximálně 2TB. Co bych řekl k zamrzání HDD, tak jsem s tím měl taky problém, že při delší nečinnosti (pauza ve hře), zapříčinila vypnutí HDD a tím pádem i pád FSD a hry. Vyřešil jsem to jednoduše - dashlaunch má možnost "ticknutí" HDD zapsáním nepatrného množství dat do souboru alive.txt, který je v rootu HDD, takže se mi už nikdy nestalo, že by disk zamrzl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Děkuji za odpověď, asi se nevyznáš v harddiscích, že? Respektive mohl by jsi mi nějaký ukázat, který má jen usb 2.0?, všechny externí harddisky na heuréce mají usb 3.0, i když jsi je vyhledám jen podle usb 2. A jaký třeba máš ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Já se vyznám skoro ve všem ;) Já jsem si koupil WD 2TB a k němu case a šlape to krásně. Jde o to, kolik můžeš investovat. Jinak teda tady jsou snad všechny 2.0 http://pevne-disky.heureka.cz/f:7629:10207/ (vím, že by tu neměl být odkaz mimo fórum, ale nevím, jak to udělat jinak...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Ja si koupil Verbatim disk 500GB s USB 3.0 a xbox s tim nema zadny problem ;-) takze bych v tom problem nevidel.. Ale zalezi ciste jen na tobe, co si koupis :-) Odesláno z mého WT19i pomocí Tapatalk HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Problém by s tim mít neměl, ale je to naprostá zbytečnost, jelikož rychlost 3.0 stejně nikdy nedosáhneš, pokud nemáš i 3.0 v xboxu ;) Takže je to, podle mě, plýtvání penězi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Investovat můžu zhruba 1700kč, když počítám, že slimko s rgh bude stát aspoň 4000kč,na té stránce je myslím většina hdd s usb 2, současně mají ale usb 3.0, psal jsi o tom ticknutí, takže to by mělo být v pohodě. jde mi hlavně o to aby mi ten hdd s xboxem fungoval, ne všechny harddisky s xboxem fungují ne? Nejradši bych koupil western digital. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.