Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

jaký externí hdd k rgh?


Recommended Posts

Zdravím, chci si pořídit rgh a externí hdd, v návodech není podstatná informace jaká kritéria musí takový hdd splňovat, samozřejmě naformátovaný na fat32.Mohu tedy koupit jakýkoli? Mám zálusk na tenhle http://pevne-disky.heureka.cz/western-digital-my-passport-g2-750gb-wdbbep7500abk-eesn/, tento hdd má rozhraní usb 3.0, četl jsem , že se někomu kdo po zhruba 20 mintách ve hře dohrál 1. misi hdd vypnul (po několika minutách nečinnosti) ,poněvadž to tak má nastavené a nemohl pokračovat dál , protože mu xko hdd nevidělo. Jaká je tedy pravda? Nebude lepší koupit jen usb 2.0.Mohu tedy použít jakýkoli externí bez ohledu na rozhraní a formát disku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele co mam zkušenosti, tak 2.0 bohatě stačí (navíc by musel být 3.0 port i v xboxu, což nemá, takže Ti to je vlastně k ničemu). Omezení je potom v kapacitě disku, protože xbox rozpozná maximálně 2TB. Co bych řekl k zamrzání HDD, tak jsem s tím měl taky problém, že při delší nečinnosti (pauza ve hře), zapříčinila vypnutí HDD a tím pádem i pád FSD a hry. Vyřešil jsem to jednoduše - dashlaunch má možnost "ticknutí" HDD zapsáním nepatrného množství dat do souboru alive.txt, který je v rootu HDD, takže se mi už nikdy nestalo, že by disk zamrzl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se vyznám skoro ve všem ;) Já jsem si koupil WD 2TB a k němu case a šlape to krásně. Jde o to, kolik můžeš investovat. Jinak teda tady jsou snad všechny 2.0 http://pevne-disky.heureka.cz/f:7629:10207/ (vím, že by tu neměl být odkaz mimo fórum, ale nevím, jak to udělat jinak...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Investovat můžu zhruba 1700kč, když počítám, že slimko s rgh bude stát aspoň 4000kč,na té stránce je myslím většina hdd s usb 2, současně mají ale usb 3.0, psal jsi o tom ticknutí, takže to by mělo být v pohodě. jde mi hlavně o to aby mi ten hdd s xboxem fungoval, ne všechny harddisky s xboxem fungují ne? Nejradši bych koupil western digital.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu