Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

nej "mariovky" pro 3DS ?


aaischa

Recommended Posts

Po dlouhym váhání sem si pořídil 3DSko, kuli Zeldě, mario 3D landu a supermariovi 2.. jinak mam PSP a PSV, začínám mít obavy že po dohrání těhlech her 3dsko asi zas pude do světa.. co se ještě najde za zajímavý hry tohohle typu který stojej za zahrání .. ?

Rabbids 3D ?

Donkey kong country returns .. ?

či doporučíte něco dalšího zajímavýho ? :) co se týče konzole tak se mi drží pěkně, 3D efekt je taky fajne, jen je nějak tak málo her kerý by stály za to ( a nebyly dražší jak na vitu .. Raymana origins a tak sem dohrál na vitě.. )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

resident evil:R je cool a premejslim hodne o castlevanii MOF(takovej god of war na cesty), ver mi jestli ho prodas a pristi rok vyjdou novy smash BROS budes litovat :-) este bych bral luigi mansion 2...kazdopadne jestli budes prodaat hry tak bych si od tebe něco vzal...zeldu nebo mario land :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš SZ ohledně her :)

jinak Resident mě nelákal ani na PSku, eště sem kouknul na youtubko na nějaký videa a ani tak mě nezaujal :) nějak mě takovýhle akce tolik neberou až na pár výjimek O:-)

jestli vyjde novej mario ale plošinovka nebo 3dland, ne jako LUigi mansion, paper mario, nebo mario kart, tak bych asi dost litoval, páč tyhle "obyčejný" mariovky miluju, ty "vylepšený" ale luigis mansion, nebo mariokart mě nějak neoslovili O:-) ta castlevanie ooh to vypadá dobře, takže fajne tip :D GOW je dokonalost, už sem dojel všecky :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemá někdo tip na nějakou plošinovku? nemusí to být nutně Mario, ale prostě něco takovýho. Díkec.

Donkey Kong Country Returns je úžasná, neúprosná plošinovka. Hrám ju na original mode (ešte existuje ľahší new mode) a v druhom svete mi jeden level trval viac než hodinu. Ďalšie skoro dve hodiny kým som našiel a pozbieral všetky puzzle. Je to fakt náročné, ale neomrzí to; grafika je super (3D v niektorých leveloch vyslovene krásne), hudba tiež, zatiaľ mám jedinú výhradu – že niektoré kolá a zatiaľ oba boss fighty boli príliš ľahké. Ak chceš plošinovku, táto ťa nesklame.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu