Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Který Playstation 3 vybrat?

mag

Otázka

Zdravím konzolisti! :)

Tak jsem se rozhodl, že si do domácnosti pořídím konzoli. Když jsem projížděl internet, narazil jsem na Playstation 3 Slim a Playstation 3 Super slim. A já absolutně nevím, kterej vybrat. :D .. Má ten novej Slimák nějaké zásadní změny které jsou za tu cenu 500gb verze nezbytné? Protože koupit klasický PS3 Slim s 120GB by vyšlo laciněji a místa by byl imho dostatek. No, nechám to na vás, na profících. Valte na mě rady! :bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Nic víc tam není. Superslimko má akorát o tuším cca 20% nižší spotřebu jinak mašinky jsou to stejný. Osobně Superslim moc neuznávám, ale co se týče poměr GB/Kč tak 500gb verze je na tom pořád dle mě nejlíp ovšem pokud myslíš, že ti bude 120GB stačit a ze storu kupovat nebudeš tak budiž. Já kupoval 320GB s tím, že to taky bude ,,stačit" a mám dost často problémy s místem :-)

Upraveno uživatelem SAIXX
Odkaz ke komentáři

• 0

je to těžké s tím místem, někomu stačí 40 GB někomu nestačí ani 750 GB. Když kupovat super slim tak jedině v 12 GB verzi, dokoupit za 200 rámeček a můžu si tam hodit hdd jaký chci.

Zásadní rozdíl mezi slim a sslim je v plnění BD, u slimu máš luxusní mechaniku která ti sama sežere a vysere BD a v sslim máš pošupovací dvířka.

Odkaz ke komentáři

• 0

Nebudu to tady s Vámi řešit, cenu jsem nahodil přibližně cca. podle ostatních nabídek na aukru, moje je nejlepší nabídka co jsem na aukru našel oproti ostatním nabízejícím PS3 320GB. Je možné že se neprodá, tak možná budu snižovat cenu, nicméně oba dva očividně ps3 asi máte, tak prosím nereagujte, když nemáte zájem, Vám jsem ani nic nenabízel ;)

Btw, 5 her bude mít cenu minimálně 1000kč a ty mi chceš říct že ti někdo prodal před půl rokem konzoli s roční zárukou za 2600Kč?? To je vtip, nakupoval si na tržnici? To někomu vybrali byt s pskem který mělo dokonce záruku? :D Haha.

E:/ Kup teď je celkem nesmyslná to připouštím, ale zkusit to můžu, ne?

Odkaz ke komentáři

• 0

nemám důvod si vymýšlet, spíš to byli shitový hry ale to je fuk :D jen sem ho chtěl upozornit že ta cena je mimo... je to diskuze, ne bazar takže si budu psát kdy a co chci ... a navíc sem to nepsal nejen tobě ale i jemu, ale chápu že ti vadí když ti někdo šlape po "bussinesu"

PS: a eště k tématu osobně mám 320gb, i ps+ ... prozatím mi to přijde optimální skrz prostory :)

Odkaz ke komentáři

• 0

V tom případě je, ale člověk co ti to prodal I.D.I.O.T a asi mu chceš říct, že když vyčká možná najde podobného I.D.I.O.T.A (?), který ochotně přihodí hry v průměrné ceně 200kč/kus, tedy hry za 1000Kč jen tak, potom chápu že pro tebe je normální cena konzole 2k..

320GB mi stačilo i na plusko kde jsem měl nastahováno přes 30 her a pořád dost volného místa.

Upraveno uživatelem hosanek
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu