hauss Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 (upraveno) Ahoj lidi prosím vás moc vás prosím poradte mi nějaké hry pro můj slabý pc nevím jak zjistit sestavu a ani se mi to náko zjištovat nechce ale reknu vám to takhle hry co jsem hrál jsou:wolfenstein enemy territory,quake 3,doom1,doom2,open area,CS 1.6,wolfenstein return to castle,quake1,quake2,quake3,soldier of fortune1,soldier of fortune2,GTA 1,GTA 2,GTA 3,total impersion racing....... a ještě jiné moc si nepomatuji za každý příspěvek budu vděčný předem děkuji. Upraveno Červenec 26, 2013 uživatelem hauss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hauss Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 notak lidi na neco prijdete..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 unreal tournament 2004, Vietcong, age of empires 1/2, Hitman 1/2, Fallout 1/2, Worms Armageddon/World Party, Call of duty 1, age of mythology Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hauss Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 děkuju ale.. vietcong nemůžu sehnet plnou verzi,call of duty 1 mi nejde píše mi to tam něco jako bad video drivers ale ostatní hry vyzkoušim moc děkuju aspon mám co hrát...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hauss Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 tak jsem to vše vyzkoušel no.. nic moc můj pc si stim moc neporadil no UT2004 mi jede s malejma lagama le dá se to hrát,hitman se hrozně seká,age of empires jsem dřív hrál tak to už ani stahovat nebudu,worms mi jedou na 100% ty sou husty,fallout jsem koukal na recenze to skusim zejtra nak mi na to nezbil cas,age of mythology me nebavi. Prosím vás kdokoli ještě napište za každou odpověd budu vděčnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 Hele, spíš napiš co máš rád.. já toho mám docela dost v paměti tak bych něco mohl vyštrachat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 Nainstaluj nejnovější Javu z ( http://java.com/en/download/index.jsp ), pak běž na ( http://www.systemrequirementslab.com/ ), vyber hru, povol Javu, nainstaluj si do PC jejich program, a počkej. Měl by ti na základě tvýho HW ukázat, jestli hru rozjedeš, případně na jaký detaily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hauss Odesláno Červenec 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 Ahoj mám hodně rád FPS střílečky něco jako CS 1.6,soldier of fortune....předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hauss Odesláno Červenec 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 anebo... jak zjistit sestavu pc?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 anebo... jak zjistit sestavu pc?? Uz len keby si pozrel cez Windows, tak zaklad budes poznat, ako procak, velkost RAM, grafika... Ovladaci panel/System/Spravca zariadeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hauss Odesláno Červenec 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 ok zachvili to vypíšu pokusim se mam win XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnny008 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 co takhle nějakou mmorpg hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 World of Warcraft ? To by ti mělo jet v pohodě a je to navíc nejlepší mmorpg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 No nevím, jestli na tom rozjede World of Warcraft. Možná akorát základní hru bez datadisků. Podle her co vypsal to může být klidně ještě nějaký starý 1-jádro. Před nedávnem jsem instaloval WoW s datadiskem Cataclysm do PC s AMD Athlon 3000+ s frekvencí 1.8 GHz, 512 MB pamětí a nějakou starou ATi Radeon X400 (přesně si nepamatuji). Zkrátka jedná se o zhruba 7-8 let starý PC, které tehda stálo kolem 40.000 KČ. Wowko to sice rozjede na minimum, ale nemůžete do hlavních měst a taky na žádné raidy. Hrozně u toho padá FPS. Když má problém rozjet blbé Call of Duty (to jak jsem popsal, to rozjelo na vysoké nastavení), tak Wowko nerozjede tuplem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Myslel jsem jen základní bez datadisků na nějakém free serveru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 To už ani netušim jestli tu něco podobnýho je. Zkus Twinstar, tam je sice Wotlk datadisk, ale možná na uplný minimum by to šlo. Jinak klikni pravým myšítkem na "Tento počítač" a zjisti alespoň frekvenci procesoru, počet jader a velikost paměti. Pač takhle pi slepu se tězko určí co ti tam půjde. Grafickou kartu zjistíš třeba přes nastavení rozlišení nebo jak už tu někdo psal, přes správce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Jdi na canyourunit.vom a tam vse najdes. A jinak ti doporucuju Mario Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 operace flashpoint, soldat, openTTD, AvP, Rune HoV... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.