Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pc hry pro muj slaby pocitac


hauss

Recommended Posts

Ahoj lidi prosím vás moc vás prosím poradte mi nějaké hry pro můj slabý pc nevím jak zjistit sestavu a ani se mi to náko zjištovat nechce ale reknu vám to takhle hry co jsem hrál jsou:wolfenstein enemy territory,quake 3,doom1,doom2,open area,CS 1.6,wolfenstein return to castle,quake1,quake2,quake3,soldier of fortune1,soldier of fortune2,GTA 1,GTA 2,GTA 3,total impersion racing....... a ještě jiné moc si nepomatuji za každý příspěvek budu vděčný předem děkuji.

Upraveno uživatelem hauss
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem to vše vyzkoušel no.. nic moc můj pc si stim moc neporadil no UT2004 mi jede s malejma lagama le dá se to hrát,hitman se hrozně seká,age of empires jsem dřív hrál tak to už ani stahovat nebudu,worms mi jedou na 100% ty sou husty,fallout jsem koukal na recenze to skusim zejtra nak mi na to nezbil cas,age of mythology me nebavi. Prosím vás kdokoli ještě napište za každou odpověd budu vděčnej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nainstaluj nejnovější Javu z ( http://java.com/en/download/index.jsp ), pak běž na ( http://www.systemrequirementslab.com/ ), vyber hru, povol Javu, nainstaluj si do PC jejich program, a počkej. Měl by ti na základě tvýho HW ukázat, jestli hru rozjedeš, případně na jaký detaily.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím, jestli na tom rozjede World of Warcraft. Možná akorát základní hru bez datadisků. Podle her co vypsal to může být klidně ještě nějaký starý 1-jádro.

Před nedávnem jsem instaloval WoW s datadiskem Cataclysm do PC s AMD Athlon 3000+ s frekvencí 1.8 GHz, 512 MB pamětí a nějakou starou ATi Radeon X400 (přesně si nepamatuji). Zkrátka jedná se o zhruba 7-8 let starý PC, které tehda stálo kolem 40.000 KČ. Wowko to sice rozjede na minimum, ale nemůžete do hlavních měst a taky na žádné raidy. Hrozně u toho padá FPS. Když má problém rozjet blbé Call of Duty (to jak jsem popsal, to rozjelo na vysoké nastavení), tak Wowko nerozjede tuplem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To už ani netušim jestli tu něco podobnýho je. Zkus Twinstar, tam je sice Wotlk datadisk, ale možná na uplný minimum by to šlo.

Jinak klikni pravým myšítkem na "Tento počítač" a zjisti alespoň frekvenci procesoru, počet jader a velikost paměti. Pač takhle pi slepu se tězko určí co ti tam půjde. Grafickou kartu zjistíš třeba přes nastavení rozlišení nebo jak už tu někdo psal, přes správce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu