lipka1slipka Odesláno Červenec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 Ahojte, mám takový problém s hrou World of Tanks. Začalo to takhle: v nastavení jsem si dal všechno na maximum a restartoval hru. Ale při načítání se mi vždycky vypla, tak jsem ji přeinstaloval. Dělá to pořád to stejné. Nevíte co s tím prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Jo PC ti nezvladlo nastaveni hry a uz se hra nezapne.Nekde mas jeste slozku s nastavenim(zkus dokumenty atd) prohledej pocitac a vycisti jestli mas CCleanerem ten je na to dobrej vsechny slozky od WoT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lipka1slipka
Ahojte,
mám takový problém s hrou World of Tanks. Začalo to takhle: v nastavení jsem si dal všechno na maximum a restartoval hru. Ale při načítání se mi vždycky vypla, tak jsem ji přeinstaloval. Dělá to pořád to stejné.
Nevíte co s tím prosím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.