Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ipad - pomoc


HateU1468628190

Otázka

Cau, koupil jsem od kamarada ipada ale mám v tom androida pokazdy kdyz to zapnu dá mi to na vyber mezi 32GB a 64GB RAM.. co mam teda vybrat?

Chci se zeptat jaky to ma vliv na funkci byly k tomu fakt husty sluchatka, problem mam ale pri nabijeni to je horky jako prase (na netu jsem cetl ze je to tim ze kdyz je to v nabijecce tak se to prej je schopno pretaktovat o hruba 150%)

Prej jde o ctyrku tak se chci zeptat jestli je dostatecne rychla a ma hodne jader? protoze dvoujadra jsou prej naprosty s*** dneska a nema smysl mit nic min nez 4 jadro :psp:

Kamarad rikal ze cim vic to ma jader tim vic je to vykonejsi nez iphone

ja to chci hlavne na hry jako call of duty 4 nebo vice city - ale nevim kde je muzu stahnout.

Za vsechny rady díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Tak pokud vtom máš androida tak sis koupil s největší pravděpodobností nějakou čínskou napodobeninu.Kamarád tě asi pěkně napálil.Kolik si mu za to dal?

Jo mám to od kamaráda, určitě mě nenapálil známe se už dost dlouho a má to vzádu napsáno ipaD 64GiB, dal jsem mu za to 4 500,- což si myslím že je na ipada skvělá cena jen teda nevím co je to za verzi :( ale určitě je dost výkonná..

Ne asi :D Podle tvýho příspěvku bych řekl, že "kamarád" využil toho, že se v tomhle odvětví nevyznáš a podstrčil ti nějakej čínskej šmejd. Bylo by dobrý nějaký foto.

Jak jako nerozumim? To si nemyslím přeci jen vím že je starší ale tak mám místo 1 jádra 4 ne? to je přece o dost lepší..

---------------------

Jen mám takovej problém .. mam v tom androida 4.1.3 a nejdou mi z gůgl play instalovat aplikace, vždycky po potvrzení instalace se celej tablet resetuje.. :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mohl bys nám vyfotit, nebo přinejmenším popsat, jak vypadá zadní strana tabletu? Jen pro jistotu :-) Jak říká kolega nademnou, iOS je uzavřený systém a i když se Cydií nemám zkušenosti, neřekl bych že by přes ní šel nainstalovat Android OS.

edit:* Tak podle Googlu to technicky možný je. Kdo ví, co s tím vyváděl.

Upraveno uživatelem geobbu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu