twigy Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Stahl jsem si do PS3 novy Fw a pri sparovani s psp {chce to registraci psp} na kterem mam FW 3.71 M33-3 me Ps3 vubec nenasla PSP. Asi je to pokus od sony abz si uyivatele nahravali ofic fw i na psp. Mate nekdo stejny problem? Nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Myslim že problém je v tom, že pokud máš desku (psp) TA-082, tak se ti k ps3 nmepřipojí psp vůbec...už to tu myslim bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 --> mas poskozene IdStorage klice -> http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/534994 -> pouzij KeyCleaner -> [STAHNOUT] -> udelej zalohu klicu (dump) -> nech opravit klice -> nikdy nenechavej opravovat klic 5 je potrebny pro DG! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Listopad 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Jak prosimte funguje ten KeyCleaner? Co mam kam nakopirovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 nakopiruj do GAME150 - musis mit soucasne nainstalovanej 1.50 kernel V2.. a pak jen spust, dump, repair, neopravovat klic 5.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Listopad 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Asi sem lama. Co vsechno tak mam nakopirovat?? Porad mi to pise Corrupted Data. Poznam nekde ze je ten 1.50 Kernel nainstalovanej? Spustil jsem instalaci vse o.k. reset Ale nikde ani v recovery neni poznat jestli je to o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barakoas Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 hmm ja to taky nemuzu propojit...psp jsem v pohode zaregistroval v moji ps3.. ale ted to po me chce abych si nahral novejsi fw(pravdepodobne 3.72) do psp a tim to hasne.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Listopad 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Vidim ze mame stejny FW na ps3 a psp. Anonymous tady psal ze je jen potreba opravit klice a v poho to jede. Zatim se me to nepodarilo. Spis se bojim ze se Sony pokousi zbavit neorigo FW. for Anonymous : mohl bys mi teda napsat nejakej podrobnejsi postup. DIk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Vidim ze mame stejny FW na ps3 a psp. Anonymous tady psal ze je jen potreba opravit klice a v poho to jede. Zatim se me to nepodarilo. Spis se bojim ze se Sony pokousi zbavit neorigo FW.for Anonymous : mohl bys mi teda napsat nejakej podrobnejsi postup. DIk 1) dle tohoto navodu nainstaluj 1.50 kernel addon -> [NAVOD] 2) stahni KeyCleaner -> [STAHNOUT] 3) po stazeni rozbal, uvidis slozku keycleaner, tu zkopiruj do PSP/GAME150 4) spust aplikaci, melo by te privitat podobne okno 5) stiskni [] pro zalohu klicu, bude vyzadovat jeste jedno potvrzeni X 6) melo by se to opet vratit do hl. menu 7) nyni stisknout X [noparse]8)[/noparse] mela by se ukazat podobna obrazovka nahore to napise co mas za desku, over si to stisknutim ctverecku, pokud mas pod krytem UMD cislo ve ctverecku a nahore ti to pise TA082 nebo TA085/TA086 apod.. tak stiskni X, pokud pod krytem UMD nemas napsane nic/nebo tam neni napsane IC1003, ale cokoliv jineho a nahore na obrazovce je napsane neco jako TA079 apod. tak stiskni O 9) zkontroluje to klice, u mne to vypadalo takto (vsechny klice okay!): 10) pokud vse bude okay, pak je vse bezproblemu, pokud to najde chybu, dej fix keys, hlavne NEopravovat key 5, pokud tam o nem bdue jakakoliv zminka, preloz si radeji ve slovniku co to znamena, kdyby tam byla moznost FIX key 5 - tak to NEdavej!!, kdyz tam bude don't/do not fix key 5 - tak to klidne dej! proste NEopravovat klic 5, na ten at ani nehrabne, na ostatni klidne muze 11) to je vse.. verim ze ted to musi dat uplne kazdej, a doufam ze to nekdo oceni.. mohl by to nekdo dat do tutorialu, kdyz jsem s tim stravil asi pul hodiny :P .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 1) dle tohoto navodu nainstaluj 1.50 kernel addon -> [NAVOD]2) stahni KeyCleaner -> [STAHNOUT] 3) po stazeni rozbal, uvidis slozku keycleaner, tu zkopiruj do PSP/GAME150 4) spust aplikaci, melo by te privitat podobne okno 5) stiskni [] pro zalohu klicu, bude vyzadovat jeste jedno potvrzeni X 6) melo by se to opet vratit do hl. menu 7) nyni stisknout X [noparse]8)[/noparse] mela by se ukazat podobna obrazovka nahore to napise co mas za desku, over si to stisknutim ctverecku, pokud mas pod krytem UMD cislo ve ctverecku a nahore ti to pise TA082 nebo TA085/TA086 apod.. tak stiskni X, pokud pod krytem UMD nemas napsane nic/nebo tam neni napsane IC1003, ale cokoliv jineho a nahore na obrazovce je napsane neco jako TA079 apod. tak stiskni O 9) zkontroluje to klice, u mne to vypadalo takto (vsechny klice okay!): 10) pokud vse bude okay, pak je vse bezproblemu, pokud to najde chybu, dej fix keys, hlavne NEopravovat key 5, pokud tam o nem bdue jakakoliv zminka, preloz si radeji ve slovniku co to znamena, kdyby tam byla moznost FIX key 5 - tak to NEdavej!!, kdyz tam bude don't/do not fix key 5 - tak to klidne dej! proste NEopravovat klic 5, na ten at ani nehrabne, na ostatni klidne muze 11) to je vse.. verim ze ted to musi dat uplne kazdej, a doufam ze to nekdo oceni.. mohl by to nekdo dat do tutorialu, kdyz jsem s tim stravil asi pul hodiny :P .. Skvěle napsané.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 anonymous děkujem super práce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 anonymous děkujem super práce :) ja dekuji za pochvaly :) treba bych to mohl jeste nejak graficky prepracovat a hodit to nejak do tutorialu, treba to jeste nekomu pomuze, kdyz bude mit problemy s klicema, respektive s rozchozenim propojeni PS3 <---> PSP.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Listopad 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Diky moc. Jeste dnes az prijdu domu tak to zkusim Posilam 200 poins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barakoas Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 to se asi netyka myho problemu s tema klicema vid?nicmene jsem to zkousel a vsechny klice mam v poradku.. takze to asi vazne bude chti ten fw 3.72 aby to chodilo.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Tak oprava klicu pomohla. Ps3 naslo psp. Jeste jednou diky Anymousi .Ale mam stejny problem jako barakoas. Proste to pise ze si mam nainstalovat novej FW Grrrrrr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 29, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Tak zkus ten custom fw 3.72 HX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Tak oprava klicu pomohla. Ps3 naslo psp. Jeste jednou diky Anymousi .Ale mam stejny problem jako barakoas. Proste to pise ze si mam nainstalovat novej FW Grrrrrr. v tom pripade nezbyva nic jineho nez nainstalovat jiz zmineny 3.72 HX :) jinak ale, nemusis byt smutny ze jsi ty klice delal zbytecne -> nedelal, protoze ted uz staci jen ten update na 3.72 HX, ale kdyby jsi predtim neudelal ty klice, tak i po update na ten 3.72 HX, by ti ps3 nenaslo PSP ;) Ted uz opravdu staci jen ten update ;) aneb jedna - ta hlavni - moucha je z krku :) A diky jeste jednou za pochvaly & pts .. a co admini rikaj na to presunuti do tuts? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buracek Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 please mám na psp FW 3,52- m33-4 a na ps3 2,01 deska na psp 082 astejnej problém při připojení psp s ps3 co mám udělat jinak než je v návodu . díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pego Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Tak mě to taky nefunguje. Normálně se to sesíťuje s PSkem, ale na PSPčku to napíše že chce novej firmware. Všechny klíče jsem měl OKay a dělá to furt. Ale před tim než jsem updatoval PSko na 2.01 tak mi to šlo. Je to opravdu zapeklité a rozhodně se mi nechce updatovat na ten HX teda aspoň zatim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.