Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iPhone 4S přední sklo


Reiden

Otázka

ahoj,jelikož jsem paní štěstěně nejspíš něco nevědomky udělal,tak mi dnes za cca ty 3 týdny co vlastním iPhone poprvé telefon spadnul na zem (v pevném plastovém ochranném obalu) a to jako na potvoru nejspíše přímo na roh... takže mám prasklé přední sklo (jenom kousek,roh....ale neskutečně mě to mrzí protože svůj iPhone jinak opatruji jako vlastní dítě). začal jsem se tedy porozhlížet po novém předním skle a našel jsem tohle http://viewitem.eim.ebay.cz/LCD-Glass-Assembly-Touch-Screen-Digitizer-Replacement-For-iPhone-4S--Tool-UK-/251312280230/item . cena je více než slušná,ale píše se tam, že je to kompatibilní pouze s iPhonem AT&T.....není to kravina? display že by nefungoval kvůli tomu,že nemám iPhone od AT&T? rád bych slyšel vaše názory, díky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Pro Tebe je hlavní, že je to kompatibilní s GSM, takže by to mělo jít. Ale teď POZOR, tyhle levný komplety jsou většinou repliky a mají podání barev a rozlišení jak nějakej vietnamskej kšunt. Doporučuji připlatit a koupit si originální (většinou značeno jako OEM, ale né vždy je to pravda) komplet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

no ono právě tohle asi neni úplně komplet,přes to že to tam píšou...protože pak se tam prodává ještě tohle : http://www.best-apple.cz/nahradni-dily-iphone-ipod/315-lcd-sklo-digitizer-touch-iphone-4-4s-retina-bily-white.html a to je tak nejak v te cenove relaci jak ty popisuješ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ano, sorry. Ty chceš kompletní přední panel (kupovat pouze části a pak je slepovat/rozlepovat je pro většinu lidí neproveditelné). Na tom odkaze sice už je v té cenové kategorii, ale stále tam nevidím to OEM a oni sami píšou "Kvalitní náhradní díl " pak už teda jen záleží, kdyby si chtěl koupit levnější čínu, jak kvalitní to bude. Raději bych tomu prodejci nejdříve napsal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu