Ny4n Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 Ahoj, chci se zeptat jak odstranit rgh z xboxu a mohl na live. Díval jsem se na zahraniční stránky a moc jsem to nepochopil. Chtěl bych český podrobný návod jak to odstranit. Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 Všechny kroky jsou totožné s provedením RGH, pouze v opačném pořadí. Materiálů ohledně provedení RGH je plný internet, stačí jen hledat. Pokud očekáváš podrobné informace, bylo by rozumnější uvést o své konzoli nějaké podrobnosti - revize, použité komponenty, atd. Když si půjdeš do obchodu koupit např. brzdové destičky na auto a prodejci sdělíš jen to, že chceš brzdové destičky na Škoda Octavia Kombi, myslíš, že mu takový popis bude stačit? Já si myslím, že nikoliv. Předem si troufám říci, že sám se k tomu neodhodláš, proto bych doporučoval obrátit se na někoho v sekci Xbox 360 Prodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 16, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 A nebo k RGH pridat DualNAND a muzes jak na Live tak hrat stazene hry! Pokud jsem to dobre pochopil, muzes se prepinat mezi RGH a original Dashem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 Dual NAND pomocí Xecuter DemoN by bylo ideální řešení (pokud se nejedná o revizi Corona s interní pamětí 4GB). Funguje to tak, že je v konzoli orig. NAND, díky přítomnosti DemoN je zde navíc další NAND, na které je pak RGH. NAND lze dle potřeby přepínat, to znamená, že buď DemoN RGH aktivuje (nemožnost na LIVE) či deaktivuje (možnost využívat LIVE). Více informací případně zde: http://console-forum.net/tema/143217 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ny4n Odesláno Srpen 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 Dík moc, zkusím to s tou dual nand :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.