Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 98
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)

Je to tak, že na druhém disku je kus singleplayeru i HD textury, takže to je taková kombinace

Mělo by to být takhle

1) V ISO2GOD vybrat oba disky k převodu,v nastavení zaškrtnout "auto rename multi-disc games" oba se pak při převodu spojí do složky 555308B6 (14 GB) -

tuto celou výslednou složku nahrát jako vždy tam co dáváte hry

2) Druhý disk rozbalit xbox image browserem a 3,9 GB soubor EE6AD050002B5EEB981B7E5A0F7F7B6F90F85B8855

ze složky \Content\0000000000000000\555308B6\00000002 nahrát na interní disk do hdd1\Content\0000000000000000\555308B6\00000002

- to jsou ty HD textury

3) Spustit normálně diskem 1

Poznámka : bod 2) samozřejmě nebude fungovat na externím disku, jen na interním jako všechny DLC

Vyzkoušeno, přehodí se to správně na druhý disk před misí v Iránu

Upraveno uživatelem xmod
Odesláno

ja jsem to ted dal do xka a nevim jak to mam poznat jestli tam ty hd textury jsou.Nepřipada mi to nějaky rozmazany,nebo tak.

Z disku 2 složky content jsem vytahl obsah (složku 00000002 a v ní soubor s cca 2Gb)a vložil to do discu 1 do rootu...ale mam pocit ze to nefunguje (nejde spustit singl mise a nemam tam na vyber coop atd.)..Jestli se ti to podaří napiš mi sem prosim postup...ja se k tomu dostanu až za 2 hodiny.dík

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu