Jarda66 Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2013 A nebo ten soubor loc-cz.umd z CZ verze by někdo neměl? Citovat
franzkafka Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2013 Tak už je venku release s CZ titulkama Splinter_Cell_Blacklist_CZ_XBOX360-DraGon Citovat
Jarda66 Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2013 No a ten samotný soubor loc-cz.umd z této CZ verze by někdo neměl? Citovat
dacik Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2013 Ty HD textury jdou nainstalovat zase jenom na intrerni hdd jako u BF3? Nebo to jde nainstalovat i na flashku jako treba DLC k Arkham city? Neptám se na RGH. Citovat
adioflip Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2013 Tak jak poznám, že jsou zaplé? Když nevyskočí žádná hláška nic? hele, popravdě hra i s HD Texturami není nic moc, už jsme se o tom bavili... Xbox navíc už nemá takový hardware, aby tato hra vypadala pěkně jako na pc s DirectX 11... Ale pokud jsi zarytý fanoušek, textury řešit nebudeš, navíc je to hra světel a stínu, jako každá stealth akce a jelikož 3/4 hry používám noční vidění a sonar, tak to přežiju ;-) Citovat
knedlik22 Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2013 mam verzi z cz ale jde mi jenom kdyz to sputim ve hre mi jde ang a v menu v audio nemam jak dat cz titulky nebo neco takovyho nevite nekdo Citovat
Consolero Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2013 V nastavení systému xboxu si přehod' CZ a mělo by to jít po spuštění hry automaticky ;) Citovat
knedlik22 Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2013 mam flash rgh a mam konzoli v cestine jine hry npr assasin creed 3,metro last light mi jdev cz tak nevim co s tim a jam hlavni tu nabidku cesky a pak se mi nacte save a vsechno v ang Citovat
Kinimod84 Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2013 knedlik a nehrál jsi před tím než vyšla česká verze anglickou že by si tam měl savy z eng? Citovat
Jarda66 Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2013 Knedlik22 - poslal jsem ti PM Citovat
knedlik22 Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Odesláno Září 1, 2013 hral no pak jsem ji smzal a nahral jsi cz to muze byt taky tim tak to skusim ale budu muset to hrat od zacatku:-( Citovat
Kony111468626620 Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Odesláno Září 1, 2013 Viděl jsem v jednom videu na YT vlevo dole mapku, která ukazovala např. pozice nepřátel. Jak ji mám zapnout nebo musím koupit nějaký vybavení na to ? asi je to ♥♥♥♥♥ní otázka, ale fakt nevím :D Citovat
orgilion Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Odesláno Září 2, 2013 Viděl jsem v jednom videu na YT vlevo dole mapku, která ukazovala např. pozice nepřátel. Jak ji mám zapnout nebo musím koupit nějaký vybavení na to ? asi je to ♥♥♥♥♥ní otázka, ale fakt nevím :D Musíš upgradnout Paladina (letadlo) pokecej s Grim a dej Y a můžeš vylepšovat letadlo, je tám právě i radar .......... Citovat
Kony111468626620 Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Odesláno Září 2, 2013 dík moc, zrovna Paladin mě nenapadl :D Citovat
maxkane Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Odesláno Září 2, 2013 někde jsem se dočetl, že to má system link, ale když jsem to chtěl hrát přes Link tak mi ho to nenajde..... Má to teda system link nebo ne??? Citovat
Tomas007 Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Odesláno Září 3, 2013 Skvělá hra, včera večer jsem to dotáhl do konce. Nejlepší Splinter Cell co jsem hrál, nečekal jsem že to bude tak dobré. Mám release Splinter_Cell_Blacklist_CZ_XBOX360-DraGon a občas mi nefungovaly tlačítka, nešla spustit mise na ovladači, nebo ve hře nešel přepínat sonar/noční vidění, musel jsem hru vypnout/zapnout a potom už to šlo, možná by pomohl update. To release asi není 100% kvalita. Vadilo mi, že ta hra se odehrává pořád ve tmě i když slunce trochu svítí tak není nic vidět, pořád jsem musel používal noční vidění. České titulky jsou moc malé a špatně se to čte, navíc se třeba dvě dlouhý věty objeví jen na 1 vteřinu. Český překlad nic moc, ale jinak dobrý. Citovat
Kony111468626620 Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Odesláno Září 3, 2013 Mám stejný release a všechno mi funguje. Co se týče té tmy - taky jsem to měl hodně tmavý a pořádně jsem nic neviděl...kalibrace obrazovky byla na nic protože to bylo stejně tmavý ať jsem posuvník posunoval jak chtěl, takže pomohlo přenastavení TV a teď vidím vše dobře i bez nočního vidění :) Citovat
malac Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Odesláno Září 3, 2013 mam RGH, coronu V2 4GB, vnitrni pamet volna 2,2GB, to jsem asi v haji a nezahraju si to, podle toho co tu ctu. Jsem v X360 zacatecnik...zatim hru stahuji... Citovat
xmod Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Odesláno Září 3, 2013 Zahraješ si to naprosto bez problémů pokud teda máš aspoň externí disk kam dáš hru. Na interní by patřily jen ty HD textury a bez těch ti to pojede (navíc stejně není moc poznat rozdíl) Citovat
sirNaq Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Odesláno Září 20, 2013 (upraveno) Pekna hra to je :-) Upraveno Září 20, 2013 uživatelem sirNaq Citovat
MB124 Odesláno Říjen 14, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2013 Potřebuju radu.při načítání mise cca v půlce hry mi to napíše fatal crash a vyhodí mě to zpět do menu xka.čím to je? poraďte,kde bude chyba. díky díky díky :blink2: Citovat
Tomáš Mužík Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2014 Nehrajete někdo online? Dá se to nějak zadarmo, nebo musím na nákupy? Citovat
adioflip Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2014 Potřebuju radu.při načítání mise cca v půlce hry mi to napíše fatal crash a vyhodí mě to zpět do menu xka.čím to je? poraďte,kde bude chyba. díky díky díky :blink2: Všechny Fatal Crashe mi zmizeli po nainstalování posledního Kernelu. Jinak pomohlo většinou hru přesunout do jiné složky, či případně ji znovu předělat v iso2god :-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.