sasán Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Zdravíčko. Takže koupil jsem si humble bundle (ten weekly od PewDiePie) zaplatil jsem kreditkou, kódy přišly ale z účtu mi zmizlo jen 1kč(což je divný když minimum je 1dolar-18kč), to samý kámošovi, máme visu a jsme u český spořitelny. Čím to je ? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Já mám taky Visu u české spořitelny a normalně mi to zežralo 100 kč (5 dolarů). Ještě si stěžujte.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Je možný že by to někomu sežralo třeba 500 korun ? Jen se tak ptám protože přecejen to je převod do ciziny nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 ja jsme platil 10 dolaru a kody rozdal a platil jsem pres paypal,takze bez poplatku,stalo mne to 202,59 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cachus Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 taky mi to sezralo jen korunu.. a taky sporka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Hele a jak nabiješ účet paypal, právě jsem ho založil. Platí se za to něco? mám ge money bank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Sauer Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Pozor PayPay Je dost nespolehlivá služba zebraly mi 100,-kč za nic doporučuju GoggleWallet stačí zadat kreditku a uložit dá se s tím koupit Humble v poho a bez probému :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Hele a jak nabiješ účet paypal, právě jsem ho založil. Platí se za to něco? mám ge money bank mam taky ge money, zadas ucet ze ktereho cerpas. Paypal ti sebere 50 kc,vyzkousi ucet a vrati zpet,ale musis potvrdit jejich verified,prijde ti specialni kod,ten musis zadat. A pak uz jen platis. Ja vlastnim nejdrazsi ucet,takze neplatim za sluzby nic jen poplatky,takze jestli ti budou brat nejaky dropny netusim. petr sauer : penize tam urcite mas,akorat jsi nepotvrdil verified ucet,takze pri stalem potvrzovani sveho uctu ztracis penize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Sauer Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Ups ma chyba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Petr: To strhnuti je jen potvrzeni uctu a bude ti vraceno :) Jinak ja platil PayPal normalne $5 .. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 22, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Našel by se někdo kdo by mi ho koupil? Peníze bych samozřejmě poslal na účet kupujícího... :-) @ NeXus 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Sauer Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Mam spousta kliču na Origin pokud chceš můžu ti je poslat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 23, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 radši bych steam, proti originu sem trošku skeptickej :) ale dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.