Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Telefon mi někdy nenačte interní paměť ani SD kartu


WITeeC

Otázka

Zdarec, mám takový problém s mobilem Alcatel OT-997, že od posledního odpojení mobilu od PC mi někdy nenačte interní paměť ani SD kartu (nemám přístup k datám), prostě napíše mi to že SD karta není vložena a něco že tam mám vložit novou. Občas se i načte ale po nějaké době zase to samé. Tak nevím jestli ten mobil mám vyhodit z okna nebo co s tím. Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak že sem zjistil když z mobilu vytahnu pametovku tak interní paměť jede uplne v pohode. Pak jsem tam zkusil dat jinou 2GB pametovku a taky to jelo v pohodě. Jen když tam dam tu svou 16Gb tak se to furt snaží číst a pise to ze tam mam vložit novou. Tak Nevím jestli to je mobilem nebo pametovkou. Protože když tam vložím tu svou pametovku tak mobil neprecte ani interní pamet. Nebo jeste zkusit naformatovat Sd kartu. Ale štve me ze přijdu o uložení her a aplikací.

Upraveno uživatelem WITeeC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak ze jsem naformátoval sd kartu přes čtečku, (bylo tam upozorneni: karta musi byt pred pouzitim naformatovana) protože přes mobil karta nešla připojit, Pak sem ji naformatoval jeste v mobilu, dal jsem na ni nejaky data, asi tak 400mb, a dělá to furt ale interní paměť je v pohodě. Takže to vypadá na špatnou SD kartu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu