adioflip Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 Ahoj, mám Forzu 4 a k ní spoustu DLC. Jenže interní harddisk mám jenom 20gb, a mám další hru se kterou chci hrát DLC. Napadlo mne, jestli se něco stane, když v originálním dashboardu v settings memory zkopíruji celý soubor hry (savegame a dlc) na externí disk, jestli hra bude na 100% fungovat i s DLC z exteráku, jestli content nezmizí, protože na externím disku s RGH nejde DLC číst. Už jsem něco podobného zkoušel u Forzy Horizon, ale přišlo mi, že pár aut mi tam chybí... Tak jestli se mi to zdálo nebo mám pravdu a tímhle způsobem bych mohl hrát DLC z exteráku. Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 DLC fungují jen na interním disku nebo flashce naformátované jako paměťové zařízení v xboxu.Na externím ho hra logicky nenajde,protože na originální konzoli žádný externí disk připojit nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 DLC fungují jen na interním disku nebo flashce naformátované jako paměťové zařízení v xboxu.Na externím ho hra logicky nenajde,protože na originální konzoli žádný externí disk připojit nejde. Takže když mám HDD exterák nastaven jako konzolové zařízení, tak by to mělo jít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 To by asi šlo, akorát max. kapacita co xbox použije je stejně jako flashka, myslím že to je 16GB, zbytek neuvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 To by asi šlo, akorát max. kapacita co xbox použije je stejně jako flashka, myslím že to je 16GB, zbytek neuvidíš. Tak to je super, DLC do Forzy 4 mají kolem 5 GB, takže stačí :-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman200 Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Také jsem dlouho toto řešil jak na DLC když mám jen externí HDD.Z části HDD jsem v xku udělal oddíl max 32 GB a na zbytku mám FSD a HRY navod přesně podle tohoto a vše funguje jak má zkoušeno na Splinter Cell:Blacklist. http://console-forum.net/tema/156880-jak-na-dlc-z-flashky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.