Dessel Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 Killzone: Mercenary CZ/SK - Otevřená FB skupina Skupina pro české a slovenské hráče této hry. Na domluvení MP nebo třeba jen na pokec. :psp: https://www.facebook.com/groups/310995925711720/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 Diskuzi o MP betě Killzone bych ukončil (stejně už beta není) a přesunul se sem (případně na fb stránku výše). Takže dneska jsem si Killzone pořídil - za necelých 800Kč je to krásná cena a vůbec by mi nevadilo, kdyby všechny AAA hry byly s touto cenovkou (= levnější než PSP a DS hry ve své době). Každopádně až se mi dostahuje patch, tak se vrhnu na nějaký ten MP. Pro lidi z console-fora, co už taky Killzone mají, nebo v blízké době kupují - moje PSN ID je Janek_CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 pristi tyden budu kupovat tak muzeme pak proti sobe zahrat :flexion: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 dneska mi dojde poštou,takže pak můžu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 add me: valis1-cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 Hmm, tak MP je pro mě zatím nepoužitelný. Furt mě to kickuje, stejně jako v betě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaluwka Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 Mě to v betě vyhodilo uprostřed hry jen jednou. Dneska by mi měla hra dojít, tak doufám, že to bude podobné :D ..Snad aspoň trošku nahradí Resistance z PSPčka :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 Já zatím od začátku do konce nedohrál ani jednu MP hru (a to už asi ze 30).. :(. Snad to dají do kupy. Jinak Resistance byla výborná online pařba na PSP, podle mě nejelpší (kdyby na MOH nebyli cheateři, tak ten byl taky fajn, Motorstorm též). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaluwka Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 Je zajímavé, že někomu se to stává skoro pořád a někomu jen občasně. Jinak Resistance MP jsem si tak oblíbil, že už jsem ani na PSP nehrál nic jiného :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 Tak mám doma, ale zatím ještě musím počkat, stahujou se aktualizace hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 Není spíš problém v nastavení tvé wi-fi sítě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 Nikdy předtím jsem s žádnou online hrou problém neměl (ať to bylo CSS na PC, COD na Xboxu, nebo Resistance na PSP). Ale údajně může dělat problémy určitý typ zabezpečení heslem.. Tak jako tak, je to chyba programátorů, kteří o ni vědí a co nevidět by měl vyjít další opravný patch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 no jestli MP blbne jako u bety, tak to nemá zatím cenu kupovat.....SP nehraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaluwka Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 Tak hra mi už došla. Hrál jsem sice v MP jen asi 6 her, ale ani jednou mě to nevyhodilo a dohrál jsem každou hru až do konce. Takže problém bude asi opravdu jen u některých, protože jinak to není možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dessel Odesláno Září 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 Wow, ještě že jsem zatím neobjednal. Ten MP jim to může slušně podělat. will má pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 Já s tím nemám žádný problém ani v betě jsem neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 presne to same,jak v bete tak ted,zadny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 Šetřím penízky na VITU určo koupím až budou zamlouvá se mi ten pack VITA + Killzone + 8gb karta za 4999Kč ;). Jinak zdravím všechny co si mě ještě pamatují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 Má hra online pass ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 nee............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 Ja jsem taky majitel tehle super hry.Bohužel mě to take blbne mam ji dva dny a do multaku jsem se zatim dostal jen dvakrat a přitom beta mě sla lepe.Opravdu nechapu. Jinak si mě taky přidejte id: Roman113 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2013 (upraveno) boze dneska jsem si to konečně koupil tešil jsem se jak budu hrat a ona aktualizace o velikosti 1.1gb super :D s moji rychlosti netu to budu stahovat hodinu :blejt: E: tak sem to konecne spustil skusil jsem i mp a v pohode nekolikrat sem se odpojil a skusil znova pripojit a bez problemu na prvni pokus :D Upraveno Září 10, 2013 uživatelem pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 Někdo na MP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Tak podľa infa čo som čítal sa má dnes hra dočkať aktualizácie ktorá ma opraviť nejaké chyby a mali by pribudnúť ďalšie dve mapy do multiplayeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Stejně se do MP přihlásím jednou za pět dní.....jinak to hází chybu.....netuším proč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.