Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Killzone: Mercenary Multiplayer


Dessel

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Diskuzi o MP betě Killzone bych ukončil (stejně už beta není) a přesunul se sem (případně na fb stránku výše). Takže dneska jsem si Killzone pořídil - za necelých 800Kč je to krásná cena a vůbec by mi nevadilo, kdyby všechny AAA hry byly s touto cenovkou (= levnější než PSP a DS hry ve své době).

Každopádně až se mi dostahuje patch, tak se vrhnu na nějaký ten MP. Pro lidi z console-fora, co už taky Killzone mají, nebo v blízké době kupují - moje PSN ID je Janek_CZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já zatím od začátku do konce nedohrál ani jednu MP hru (a to už asi ze 30).. :(. Snad to dají do kupy. Jinak Resistance byla výborná online pařba na PSP, podle mě nejelpší (kdyby na MOH nebyli cheateři, tak ten byl taky fajn, Motorstorm též).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikdy předtím jsem s žádnou online hrou problém neměl (ať to bylo CSS na PC, COD na Xboxu, nebo Resistance na PSP). Ale údajně může dělat problémy určitý typ zabezpečení heslem.. Tak jako tak, je to chyba programátorů, kteří o ni vědí a co nevidět by měl vyjít další opravný patch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

boze dneska jsem si to konečně koupil tešil jsem se jak budu hrat a ona aktualizace o velikosti 1.1gb super :D s moji rychlosti netu to budu stahovat hodinu :blejt:

E: tak sem to konecne spustil skusil jsem i mp a v pohode nekolikrat sem se odpojil a skusil znova pripojit a bez problemu na prvni pokus :D

Upraveno uživatelem pítr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu