Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Odesláno

Diskuzi o MP betě Killzone bych ukončil (stejně už beta není) a přesunul se sem (případně na fb stránku výše). Takže dneska jsem si Killzone pořídil - za necelých 800Kč je to krásná cena a vůbec by mi nevadilo, kdyby všechny AAA hry byly s touto cenovkou (= levnější než PSP a DS hry ve své době).

Každopádně až se mi dostahuje patch, tak se vrhnu na nějaký ten MP. Pro lidi z console-fora, co už taky Killzone mají, nebo v blízké době kupují - moje PSN ID je Janek_CZ.

Odesláno (upraveno)

boze dneska jsem si to konečně koupil tešil jsem se jak budu hrat a ona aktualizace o velikosti 1.1gb super :D s moji rychlosti netu to budu stahovat hodinu :blejt:

E: tak sem to konecne spustil skusil jsem i mp a v pohode nekolikrat sem se odpojil a skusil znova pripojit a bez problemu na prvni pokus :D

Upraveno uživatelem pítr
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu