rybak.d Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Možná to už víte , ale pro ty co ne tak se spuštěním Playstation Store http://store.playstation.com/store/index.vm s přístupem z PC je možné nakupovat i u nás hry za české koruny. V praxi to funguje tak , že se na playstation store přes PC zaregistrujete , koupíte nějakou hru třeba pro PSP , to pak připojíte k PC a na kartu se vám stáhne z internetu vámi vybraná a zaplacená hra. Já to včera večer vyzkoušel a mám hru BEATS . Cena byla docela příjemných 216 Kč. Hru bych přirovnal něco mezi Taiko no Tatsujin a DJ Max portable . Výhodou je , že můžete mačkat tlačítka na svojí hudbu , kterou máte na kartě. Časem přidám i nějaký video přímo ze hry. Tady video : Časem přidám i nějaký video přímo ze hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 tak to kazdopadne vypada dost dobre:D, ta hra Beats i ten obchod. Jinak jen pro zajimavost jak je ta hra velka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Nechceš nám ji upnout, Dane .... ? :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Velikost hry je 235 MB a upnout ji můžu zkusit. Pochybuju ale že to někomu pojede . Myslím , že to má SONY nějak pojištěný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 teda nejak se mi nezda, ze by to fungovalo, i kdyz casem se to trebas podari:D, asi se tam neda platit poslanim SMS, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Ee posláním sms se platit nedá : já jsem platil kreditkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 me to nejak nejede zaplatil sem si Kula World, hodilo se mi to download listu... stahl sem si ten Playstation Store Downloader ale gdys dam na tu hru Download tak mi to rekne pripojte PSP k PC (samozrejme ho mam pripojeny) skousel sem to odpojovat, pripojovat, restartovat skousel sem to v Exploreru, v Mozille ale nigde mi to nejde.. nevite co s tim??? prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grapeman Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Rybaku a funguje Ti to na custom FW, nebo mas origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Prosinec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Musel jsem kvůli té hře akorát přejít na 3.71m33 . Na 3.52m33 to nešlo, chce to jen novější fw. Hra jede bez problému tedy i na custom FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 rybak.d: a byl bys ochoten poskytnout flash0,flash1 kvuli nasledujicim pokusum? :D pls kdyztak uloz.to........ ne edisk.cz dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Prosinec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 To si jako chceš nahrát mou flash 0 a 1 do svýho psp kvůli klíči ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 nee chcu se jenom podivat kvuli cemu to jde spustit na tvojem psp a ne na mojem protoze si myslim ze kdyz si tahal to beats tak ti to neco asi aji dalo do flash abys to spustil proste asi mi to bude k nicemu ale pokud mas cas tak mi to kdyztak upni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emerica Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 porad to nikdo neprubnul?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 tady je v aj takovej návod jak se to dá obejít že se to koupí jen na jedno psp ale je takový složitý http://www.pspiso.com/showpost.php?p=1845531&postcount=20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 ted uz by to melo fungovat s tim novym updatem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 ted uz by to melo fungovat s tim novym updatem ne?ee,prej tohle neplánuje d_a prolomit (aha jestli myslíš to hx tak to nevim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 ee,prej tohle neplánuje d_a prolomit (aha jestli myslíš to hx tak to nevim) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007100004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 kde tam o tom píšou? nějak to nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 kde tam o tom píšou? nějak to nevidim opravena podpora multidiskových PSOne her zakoupených přes PlayStation Store, hned na zacatku EDIT: luku, ten tvuj odkaz v podpise je dobrej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 opravena podpora multidiskových PSOne her zakoupených přes PlayStation Store, hned na zacatkuEDIT: luku, ten tvuj odkaz v podpise je dobrej :D sakra ted se tu bavíme ale o něčem jiným než o ps1 ne? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 sakra ted se tu bavíme ale o něčem jiným než o ps1 ne? :cheesygrin: kua sem lamka sorry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 asi by nám pan rybak.d nechtěl tu hru dekryptovat co? :dozey: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Kdyby to pan rybak.d uměl , tak by to udělal. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 tak by to pan rybak mohl uploadnout a ja bych to treba zkusil decryptnout 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Kdyby to pan rybak.d uměl , tak by to udělal. 8) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008040002 tak šup šup :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.