remarkcz Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 (upraveno) http://socialclub.rockstargames.com/crew/forconsol_cz_svk_ Tak chtěl bych domluvit pár lidí, kteří by si chtěli zahrát GTA online ... Chci udělat opravdu parta, která by si zahrála ... Kdo bude chtít tak napište SZ MAX. může být 16lidí myslim si že těch 5-8 by bylo ideální i kvůli domluvě -... :) Členové (zatim) - StarchickCZ Agarwel Idiriz speedy182svk Alsk1911 kenik14 MCkaTo6 Spenaterr Pepinitko13 Nexrray TwinightPuddle2 Jak spustit GTA 5 http://console-forum.net/tema/159027-jak-spustit-gta-5-na-xboxu OT: Kdyby měl někdo zájem o Moto GP13 nebo Halo Reach Limitku ta řekněte :D rád vyměnim Upraveno Duben 23, 2014 uživatelem remarkcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Neni na domlouvání ještě brzy? :-D I když se mnou asi můžete počítat. Koneckonců mě GTA:O tak zaujalo, že jsem kvůli němu tento týden pořídil Gold a wireless headset. Takže to pak určitě vyzkouším. Jen doufám, že můj net to utáhne bez lagů :-/ (život na vesnici je svinstvo. Měl bych si kvůli GTA najít tak na půl roku někde podnájem :-D) Ale jinak co se týče praktičnosti, tak si myslím, že to bude chtít aby se tu sešlo třeba i víc než těch 16 zájemců. Protože pokud se pak naplánuje nějaká session v určitý den a čas, tak určitě nebudou mít čas všichni. (a koneckonců vždycky se dá prostě hrát ve dvou skupinách nezávisle na sobě). Takže určitě bych tu netvořil nějakou skupinku jen osmi lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 (upraveno) ... Brzo - možná ale aspon se můžeme rovnou domluvit na přesný den a čas ( jak píšeš ) Gold mi ted běží a končí mi snad na konci října a pak mam ještě měsíční ... :D Celkem by mě zajímalo, jak to bude vypadat se servrama nebo jak to vlastně bude fungovat ... EDIT: a ještě jak psali stěma bossema atd GANGY :D Upraveno Září 4, 2013 uživatelem remarkcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 No doufam ze servery budou dedikovane. Jinak by to nemuselo dopadnout dobre. ale porad tomu verim. Takove mini-mmo... Normalne multak nehraji, ale tohle me presvedcilo k vyzkouseni. I na domluvu data je mozna brzy. Ja za sebe mohu rict ze se mi do MP nebude chcit dokud nedojedu poradne singl. Ruzne preskakovani s kazdym invitem by me vyrusovalo. Ale na druhou stranu vychazi to az dva tydny pozdeji a ctyri dny mam na to dovolenou. Tak na zacatku rijna uz bych mohl byt ready na MP:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Myslíte že to bude mít Online pass nebo tak něco ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 To je jasný ... :D .. já to myslel potom jako .. :) jasně, že čim víc tim líp kdyžtaj mi hod name v xboxlive .. a do hlavního příspěvku naházim všechny jména at máme seznam EDIT: řekl bych, že nevim OP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Xbox gamertag je: Agarwel Idiriz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Myslíte že to bude mít Online pass nebo tak něco ? :D Ja to zatim pochopil tak, ze ne. Ze to vyjde jen jako free update ke kazde kopii. Ale ja beru novou tak je to celkem fuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Já taky beru novou ... normal edici collectorka mi přijde nicmoc ... a special + 500 jen za oblečení a tetování pff ... :D to radši DLC třeba v budoucnu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy182 Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 caute ... moj xbox gamertag je speedy182svk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Remarkcz: tak ja podlehl a beru tu nejnabouchanejsi. Jasne ten obsah primo tu hodnotu nema. Ale vim ze bych si vycital nemit tuhle hru komplet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 No uvidíme :D ... min. se těšim jak malej Jarda na SP i MP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Jako já taky kupuju novou,ale kdybych to třeba pučil kámošovi,jestli by i on mohl MP,no uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Jako já taky kupuju novou,ale kdybych to třeba pučil kámošovi,jestli by i on mohl MP,no uvidíme To se uvidi. Ale zatim myslim ze to pujde. Davat online pass na neco co vlastne ani neni zapnuty by bylo divny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Ja sa rád pridám. GT: Alsk1911 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 (upraveno) Access to Grand Theft Auto Online is free with every retail copy of Grand Theft Auto V and launches on October 1st."Not so, a Rockstar spokseperson told Kotaku. There is no online pass or code required for activating GTAO. Just buy GTA V and it'll become available via GTA V's character wheel (the fourth of four slots) on the first of October. Grand Theft Auto Online will not require an online pass to access and won’t be restricted to new game purchases. [h=1]Grand Theft Auto Online' will not be sold separately[/h] Upraveno Září 4, 2013 uživatelem remarkcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Rád bych se přidal nemám ale headset :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 Tak ja doufam ze to nebude velky problem. Kdo vi jestli ja budu na headsetu. Mam nizky upload tak doufam ze s tim nebudou potize. A nejsem ukecany takze i s headsetem budu taky spis tichy spolecnik :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 jakubgaluszka Neni problém .... zkl. domluva může být tady ... potom je to na ostatních :) .. můžeš i přes skype / ts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 Pokud má někdo (stále) :D zájem tak jsem si vytvořil socialclub účet a můžu tam vytvořit naší partu ..?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 Zdravím, rád se k Vám přidám :-) můj gamertag: kenik14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2013 Ok .... už jen 1týden do SM :party: jinak shánim FIFU a NHL 13/14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 taky bych se rad pripojim muj gt:MCkaTo6 rad si zahraju skymkoliv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 11, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Taky se přidávám :D GT: Spenaterr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stif21 Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Klidně se přidávam.. :D GT: Pepinitko13 :D mam i ty obyč sluchtka to bude stačit :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.