Junior Moderators spenat Odesláno Září 15, 2013 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Září 15, 2013 Četl sem teď na zahraniční stránce že za leaked GTA nebanujou ale za cheaty ano, týpci prej hrajou připojení na LIVE a nic, někdo ho už má protože cheatoval Dobrej vtip, docela by mě zajímalo, kde jsi to četl :D Samozřejmě to tak určitě není, banuje se za dřívější hraní, než po vydání a nemá to tak jen Rockstar - je to takhle vždycky. Citovat
remarkcz Odesláno Září 16, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Září 16, 2013 Kdo chce lepší pozici tak napište do zpráv a uvidíme :D Citovat
pejtrix Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Odesláno Září 16, 2013 hlasim se do gangu :-D pejtrix_cz Citovat
remarkcz Odesláno Září 16, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Září 16, 2013 http://socialclub.rockstargames.com/crew/forconsol_cz_svk_ Citovat
remarkcz Odesláno Září 16, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Září 16, 2013 hlasim se do gangu :-D pejtrix_cz Ale nevim jestli de xbox x ps3 :D Citovat
jakubgaluszka Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Odesláno Září 17, 2013 tak já bych tedy měl zájem,bohužel tedy bez headsetu,každopádně bych se držel toho co by jsme si třeba napsali na chatu nebo skypu apod... Mám xbox,koho si teda mám přidat abych byl přidán?:D ) Citovat
Nexuss Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Odesláno Září 17, 2013 Xbox gamertag: Nexrray do vydania snad zadovazim gold Citovat
remarkcz Odesláno Září 17, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Září 17, 2013 (upraveno) Stačí se registrovat na http://socialclub.rockstargames.com/crew/forconsol_cz_svk_ ... a přidat se do crew .. ( v odkazu ) a kdyžtak sem napsat tag .. ;) už se těšim !!!! Ti co už jsou i na SC v CREW si přidám i na Xku (mimochodem) :D :D Upraveno Září 17, 2013 uživatelem remarkcz Citovat
jakubgaluszka Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Odesláno Září 17, 2013 Stačí se registrovat na http://socialclub.rockstargames.com/crew/forconsol_cz_svk_ ... a přidat se do crew .. ( v odkazu ) a kdyžtak sem napsat tag .. ;) už se těšim!!!! Ti co už jsou i na SC v CREW si přidám i na Xku (mimochodem) :D :D Dal sem join a GT jakubgaluszkaCZ...:D Citovat
PAdsamP Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Odesláno Září 17, 2013 Remarku sem u Vás v crew gamertag: RymoCZE Ještě ukecávám kámoše aby se taky přidal ;) jestli ještě můžeme růst Ještě mě zajímá k čemu ta crew teď je. Potom bude víc easy že budem hrát všichni spolu? Citovat
jakubgaluszka Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Odesláno Září 17, 2013 Hlavně aby nás nakonec nebylo moc :D...4-7 imo až až :D Citovat
remarkcz Odesláno Září 17, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Září 17, 2013 No mělo by to pomáhat s CWčkama apdb ... zatim to nikdo přesně neví ... :D jakub... to se neboj i když nás tam bude 10 tak přijdou 4 :D Citovat
Pr3dator Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Odesláno Září 17, 2013 Hlavne ide o to, že cez headset sa lepšie komunikuje v rodnom jazyku ako v angličtine. ;) Citovat
gordexx Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Odesláno Září 19, 2013 Už jsem se taky přidal do crew gamertag: Filip93Gordex tak si mě přidej Citovat
Agarwel Odesláno Září 23, 2013 Nahlásit Odesláno Září 23, 2013 Hlavně aby nás nakonec nebylo moc :D...4-7 imo až až :D Vůbec bych se toho nebál. Ono ne vždcky budou mít všichni čas. Takže si myslím, že i 30 členů může být málo a člověk bude rád, když bude 5 lidí online. Hlavně tak týden až dva od vydání. Citovat
vito920 Odesláno Září 24, 2013 Nahlásit Odesláno Září 24, 2013 Ahoj, rád se připojím. Můj gamertag: vito920 Citovat
Wopic Odesláno Září 24, 2013 Nahlásit Odesláno Září 24, 2013 Ahoj, rad bych se pridal nick wopic4 Diky. Citovat
Jiřulka Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 Hrajete i odpoledne? tak kolem 13-18h? Jestli to má cenu se přidávat.. Citovat
Agarwel Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2013 Tak jak to vidíte? Bude se někdy hrát pohromadě? Včera večer už vypadal online funkční. Ale když jsem v rámci invitování koukal kdo je online z Crew, tak stejně nebyl nikdo :-/ Citovat
MCkaTo Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2013 ja se tesim jak malej az neco dame ale me to bohuzel porad nejde zatim se mi podarilo prihlasit jen jednou :-/ Citovat
Agarwel Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2013 No já už včera hrál skoro v pohodě. Jen teda doufám, že dnes nezjistím, že se postava neuložila a že začínám od začátku :-D Je fakt, že op nějakých 4 hodinách hraní mě to vykoplo, že servery jsou nedostupné - Jinak to bylo ovšem plně funkční. A překvapivě bez lagů. Jen loading některých misí byly neúměrně dlouhé. Ale zdá se, že situace se prostě zlepšuje. Tak bych snad i věřil, že o víkendu to již bude v pohodě. (pokud to nepoloží free gold uživatelé :-D). Navíc na dnešek je slíben další patch, který by měl mířit právě na online problémy, tak i z toho plynou naděje, že to situace dnes a zítra zlepší. Citovat
schizanek Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2013 Taky jsem se přidal, čekám ještě schválení. Můj gamertag je JacobCZ89 Citovat
xcvbn Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2013 Přidal jsem se a čekám na schválení. Gamertag: honzaen Citovat
Agarwel Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2013 Ta mise se stihackama byla desne cool :-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.