schizanek Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2013 Ta mise se stihackama byla desne cool :-) To jo, škoda že se nedala tolik ovládat :P Citovat
Agarwel Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2013 To jo, škoda že se nedala tolik ovládat :P Tak diky tomu to bylo fer. Vzdyt tam jsi vyhral na jeden zatah. Tak ten druhej musel mit trochu sance. zvlast kdyz to hra rozdeli jak se mi stalo o neco pozdeji - jeden typek ujizdel na motorce. A ctyri ho nahaneli stihackama :-) motorkar to normalne vyhral protoze jsme se vsichni nekde vysekali. Ale ani tak bych nechtel byt v jeho kuzi. Citovat
Chowky Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2013 Ještě stále hledáte členy? :P A funguje to i když budu na psku? :) Chowky Citovat
dodos222 Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2013 online pass to nema , je treba se zaregistrovat akorat v social clubu ale nevim jak se spojit s kamaradem do online hry :o)) Citovat
Bl4de Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2013 Prosím přidejte mě ApocCZE... díky moc Citovat
Ghouless Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2013 Zdravím, kdo by měl zájem o členství v nějaké crew, můžete se přidat k té naší :-) SOF Czech (Soldiers of Fortune - zkratka crew je SOFT). Hrajeme prakticky každý den ve večerních hodinách. :-) Citovat
dan1591468624895 Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2014 Je tu někdo kdo hraje bez problémů gta v online na LT 3.0? Myslíte že microsoft bude ješte dělat banové vlny, když už je xbox one? Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 4, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 4, 2014 GTA Online jsem hrál na svém LT+ 3.0 dva týdny po vydání a jede to naprosto bez problémů (pokud vypaluješ tak, jak máš). Ohledně banových vln: Dle mého názoru už se (vzhledem k Xbox One) dělat nebudou a pokud ano (což je vysoce nepravděpodobné), tak bude jedna a tím to skončí. Citovat
dan1591468624895 Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2014 Okey no heled vypaluju no normálně podle tvyho návodu, akorát zrovna gta je ještě hra kterou nemám vypalnou přes ihas, ale jede naprosto bez problémů (jinak všechny ostatní hry už přes ihas mám) :) Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 4, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 4, 2014 Pokud nemáš GTA vypálené přes iHas (nebo Payload Tool), tak bych rozhodně online nehrál... Jedna věc je banovací vlna a druhá věc je, že můžeš ban dostat automaticky. Citovat
dan1591468624895 Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2014 (upraveno) Tudíž by to řešilo vypálení dvd 2 přes ihas? Říkám to dobře? Na live se tedy můžu připojit a udělat i aktualizaci, když jí to chce? Upraveno Leden 5, 2014 uživatelem dan159 Citovat
xhanysx Odesláno Duben 2, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2014 nešel by ted' někdo na gta online (sluchátko) ..kdyžtak pište tu nebo přidejte xHanys Citovat
Nerdis Odesláno Duben 4, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2014 GT: E7hron, přidávejte (sluchátko) - chtělo by to co nejvíc lidí, pak to teprve má něakej větší smysl :) Citovat
werty Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2014 Hrajete ještě někdo? Dneska bych dal. xlive: CZxWerty93 Citovat
hexal Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2014 Velmi rad si zahram GT :AliveCross71182 Citovat
Zdendys75 Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2014 Zdar. Hledám pár lidí na spolupaření na GTA V online. Pokud bude zájem, tak si mě přidejte do přátel. Zatím jsem tam nepotkal našince.Můj nick je ZzeeZzee75 Citovat
dany_ Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2014 ahoj. jsem v GTA novej. vlastne i na xbox live. takze si me v gta pridejte klidne: danylakomy, mam i sluchatko. a kdo me do toho trosku zasveti co a jak kde vydelavat :) Citovat
vite.cz.ek Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2014 Dobrý den, má někdo problém s tímto? failed to find a compatible gta online session Tuto hlašku mi píše po každé když se prvně přihlašuji. Jak jsem chvilku v singlu a najedu na multak tak to jede. A navic i když se dostanu na multak, tak při nějakých misich mi to opět vyhodí podobnou hlášku. Jsem z toho už špatný, tak rád bych si zahrál, ale nebaví mě to nesutálé čekání. Dnes jsem k vůli toho koupil i Lan kabel a natáhl přes celý byt k xku, kvůli GTA a ten sam problém. Díky moc za radu! Citovat
vite.cz.ek Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2014 Dobrý den, má někdo problém s tímto? failed to find a compatible gta online session Tuto hlašku mi píše po každé když se prvně přihlašuji. Jak jsem chvilku v singlu a najedu na multak tak to jede. A navic i když se dostanu na multak, tak při nějakých misich mi to opět vyhodí podobnou hlášku. Jsem z toho už špatný, tak rád bych si zahrál, ale nebaví mě to nesutálé čekání. Dnes jsem k vůli toho koupil i Lan kabel a natáhl přes celý byt k xku, kvůli GTA a ten sam problém. Díky moc za radu! Ahoj dnes jsem spustil GTA live a taky mi to píše, vyřešil jsi to nějak? Citovat
Babantos Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 GT: Babantos Potřeboval bych pomoct s vyhraním pár zavodů, takže jestli ma někdo zájem, mužeme trochu boostovat vyhry.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.